Nederland 🇳🇱-Tsjechië 🇨🇿

geplaatst in: verhalen | 1

Volgens buienradar komt er vanaf negen uur wat zon door met nog wat bewolking ze zeggen het wordt.

Heb wat saucijzenbroodjes in de oven zitten om mee te nemen naar de Vlietlanden.

En natuurlijk gaat mijn oranje shirt ook mee want ik moet nog het liedje van de Jumbo gaan doen op het veld om ze steun te betuigen🤣🤣.

Aan de zijkant van het pad lag een dood molletje wist niet dat zij zo klein waren. Nog nooit eerder een mol in mijn leven gezien.

Weet niet of het te zien is.

Lekker onze saucijzenbroodjes gegeten de zon komt beetje bij beetje er aan en de saucijzenbroodjes smaken voortreffelijk.

Mondjesmaat komen ook de andere het veld op waren vandaag niet alleen het was weer vanouds gezellig druk. De één houd van formule 1 kijken en de ander houd van voetballen had van Marion een kopje groene thee gekregen die ze puur van theebladeren had gemaakt heel lekker overigens.

Wel een paar gedompeld in het water,toen kwamen Peter en Margo met een ander stel zij moesten hun luchtbed opblazen zijn elektrische pomp lijkt net een stofzuiger zij hadden gekruide kippenvleugels bij zich die zij uitdeelde hebben heerlijk gesmuld.

Helemaal klaar voor oranje

Hadden een bij die niet alles meer op een rijtje had versuft lag tegen ons zelfgemaakte asbak aan maar toen Til een foto wilde maken kwam hij bij zijn positieven en vloog weer weg,ik heb er wel een foto van.

Mis had het ook te warm wilde eerst wat water geven maar hoe doe je wat bij zo’n 🐝.

Op tijd naar huis voor voetbal terwijl ik deze blog tik zijn we net de tweede helft ingegaan 0-0 is het nog. Dan krijgt de ligt een rode kaart ivm handsbal en dan is het gedaan met Nederland ze verliezen met 0-2 en liggen eruit. Jammer,had ze zo gegund volgende keer beter,nu tijd om mijn bed op te zoeken.

Liefst Esther😘

Share this content:

  1. Maand Juni | Esther'sdairy

    […] Nederland 🇳🇱-Tsjechië 🇨🇿 te zien maar eerst tijd voor ontspanning. Heerlijk op de Vlietlanden en op tijd naar huis voor de wedstrijd. Lees mijn blog maar. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *