Nooit geweten…..🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

geplaatst in: verhalen | 0

Bij Marco in zijn auto kende ik de cruise controle,maar wist nooit hoe relaxt rijden dat is,behalve als het druk op de weg is. Sinds ik mijn nieuwe auto heb rij ik in de ochtend heel vaak op cruise controle dat houdt mij dan gelukkig op de juiste snelheid.

Je heb op veel N wegen traject controles en ik heb vaak niet eens door hoe hard ik rij en dan doe ik mijn cruise controle aan en dan rij ten eerste op de geven snelheid en ten tweede rijd hij ook zuiniger waar ik hem ook vaak op zet is Eco Pro maar je heb ook een limiet van 130 dat je kan rijden,nou is dat geen probleem want hoe harder je rijd,hoe meer actieradius je verliest.

Ik heb drie standen erop Comfort dan kan je 150 rijden en dat is niet zuinig en dan heb je dus de Eco Pro dat is wat zuinig maar je heb ook de Eco Pro + die is helemaal zuinig maar die rij ik meestal op de N-wegen waar je dan 80 km maar rijden en sommige mede automobilisten die gaan dan bumper kleven gelukkig nooit in de ochtend want dan is er weinig tot geen verkeer.

Op mijn scherm krijg ik geregeld meldingen over defecte auto’s en ook als er dingen op het wegdek liggen dit zijn voor mij hele nieuwe informatie maar wel handig zo weet ik dus van tevoren al dat er een rijstrook afgesloten is en dan kan ik hier rekening mee houden,kom dan niet voor verrassingen te staan,of hoef niet in één keer remmen.

Ik ben nog zo blij met mijn autootje zou hem voor geen goud willen missen,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *