Ouwehands Dierenpark

geplaatst in: verhalen | 1

Na al maanden en weken en dagen gewerkt te hebben is mijn vakantie nu eindelijk aangebroken en heb ik heerlijk vier weken vrij…….uitslapen en lekker relaxen…
Ik heb al heel lang een verlangen gehad om een keer naar een dierenpark te gaan en het maakte mij niet uit welke als we maar zouden gaan……Zondagmiddag ben ik op zoek gegaan naar welke zullen we gaan en welke dieren wil ik zien……uiteindelijk heb ik op mijn pc heel veel dierenparken open staan……ik kan even niet kiezen dus dan maar met de plattegronden werken en kijken wat er bij mij eerst de aandacht trekt…..ik blijf een hele tijd steken bij de website van ouwehands dierenpark zal die het dan worden…..ik kijk Marco aan maar hij laat het helemaal aan mij over…..hij geeft wel een raad kijk of je ook kortingskaarten kan krijgen voor welke dierenpark dan…en zo kwam ik op ticket veilingen terecht en ik begin te bieden….voor ouwehands dierenpark……eerst voor twee personen maar toen bedacht Marco misschien willen Tanja en Maarten wel mee……Marco belt ze op en ze vonden het een leuk idee dus we gaan met zijn vieren nu kijken of ik dan kan bieden voor vier personen…..ja,na een uur heb ik de vouchers voor een leuke prijs weten binnen te halen en zo gaan we Maandag met zijn vieren naar Rhenen toe……hoop dat het goed weer wordt…ik ging bijtijds naar bed want we hadden om half tien bij Tanja afgesproken…..rond de klok van half zeven werd ik wakker en dacht alleen maar we gaan vandaag een leuke en gezellige dag tegemoet…..onderweg een keer gestopt….i.v.m met dat Tanja en Maarten wagenziek worden van te lang in de auto zitten maar ze hebben een goed middel ervoor en ik kende het niet maar gember schijnt te helpen tegen mensen die wagenziek worden….eindelijk zijn we in Rhenen het regent motregen maar we laten onze pret niet drukken
SAM_0642
We zijn er nu op het terrein van Ouwehands dierenparken we even wat foto’s schieten voor we naar binnen gaan
SAM_0645SAM_0646
Nu onze vouchers laten scannen en we kunnen bij alle dieren op bezoek…we hadden een plattegrond en we keken waar we eerst naar toe gingen…..het begon wel wat harder te regen maar we hadden het leuk en gezellig en niks kon onze dag verpesten dus we liepen met een paraplu’s en elk dier hadden we gezien het was zo mooi….Maarten,Tanja en ik maakte veel foto’s zodat we mooie herinnering hadden van onze dagje uit…Na een uurtje of 4 hadden we het wel koud en trek in iets warms dus hebben we gegeten en gedronken in het jungle restaurant……toen we het weer warm hadden gingen we weer verder….zo waren we 6 tot 7 uur verder en hebben we alle dieren een bezoekje gebracht…
DSCF1063
Toen besloten we weer richting huis te rijden en vroegen of Tanja en maarten nog even zin hadden om bij ons aan te keren en zo waren we bij ons thuis even lekker samen een loempia aan het eten en gezellig onze dagje uit afsluiten…..we hebben hebben heel erg genoten en we kijken allemaal terug naar mooie herinneringen die we hebben staan op onze foto’s…..
Het was voor mij het mooiste moment dat ik heb want het was voor mij een lange wens die ik ooit wilde doen…….ik kan mij niet herinneren dat ik ooit als kind met mijn ouders naar een dierenpark ben geweest dus het kan me nooit meer afgenomen worden…

Wat is jullie leukste wens

Liefst Esther

  1. Tea time……#7 | Esther'sdairy

    […] lachen en dan dit is mijn vrouwtje en die houdt van kleuter dingen. Zoals ik een een andere blog┬áklik>>>> heb geschreven dat ik in de speeltuin wilde ravotten en hij mij gaan laat gaan en onderhand er zelf […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *