Overweging😔😔

geplaatst in: verhalen | 0

Na veel praten en nadenken willen we toch de bomen uit onze tuin weg laten halen. De grote bomen voor die staan al bijna 30 jaar en zij geven zoveel rommel de naalden die is echt een crime om het op te ruimen de dennenappels waren in de buurt best in trek bij de buurkinderen. We hadden wel eens een jongetje die even over ons hek klom om wat dennenappels te rapen ondanks het kloppen op het raam of mijn stem laten hoor door het raam liet hij zich niet verjagen.

Ze zijn toch wel erg hoog en Marco had een hovenier gesproken die aan de overkant aan het werk was,afgelopen week was hij even langs geweest en bekeek alles zodat hij een offerte kon gaan maken. Best prijzig vijf bomen kappen ruim €800,- daar moesten we heel goed over nadenken is het wel zoveel geld waard. Dennis een vriend van ons hoorde dat aan en zei ik ken wel iemand misschien doet hij voor minder niet geschoten,is altijd mis geschoten toch.

Deze boom hadden we nooit gehad maar door de zaden van de grote volwassen boom zal ik maar zeggen is het gegroeid maar ook deze willen we eruit hebben nou Marco had die kennis van Dennis gebeld volgende week horen we meer.

Dit is wat ik noem een volwassen boom die begroeit is met een klimop met de naam hedera en groeit ook over het terras heen echt rot om het weg te halen hopelijk kan die kennis hovenier van Dennis daar wat mee maar we wachten het wel af.

Dit is de laatste boom dat omgaat dit is een jonge eikenboom dus het wordt wel een klus gelukkig hoeven we het niet zelf te doen.

Ik had even een filmpje gemaakt om de gehele tuin te laten hoe we het weer verwaarloosd hebben,we hebben eigenlijk geen groene vingers bij ons moet er weinig tot geen onderhoud zijn,wij willen er gewoon lekker in kunnen zitten en verder niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *