Paasdagen🐇🥚🥐☕️

geplaatst in: verhalen | 0

Mannetje ligt nog op bed en ik ben al vroeg opgestaan om een paasontbijt te maken. 🥚🥚eitjes in de pan en laten koken tafel dekken broodjes klaar zetten en wachten tot mijn lieverd beneden komt,nee ik ga hem niet wakker maken als hij honger krijgt komt die vanzelf wel naar beneden toe. Het is wel Pasen maar ik ben druk bezig met de hal,de keuken,de badkamer en de wc schoon aan het maken wat moet je anders met je tijd hihi. Om half elf komt mijn schat naar beneden en kijkt wat voor lekkers er al op tafel staat.
Goedemorgen schat vrolijk Pasen,ik kreeg hetzelfde te horen van hem.
In alle rust zitten we te eten,de vogels en de radio op de achtergrond maakt het geheel compleet,samen genieten en samen eten.
Na het eten drinken ruimt mijn schat de ontbijttafel leeg en ik geniet nog even na met een warm kopje thee.
Op mijn mobiel krijg ik allemaal appjes met een paasgroet en geef iedereen ook een paasgroet terug,wat is het leven toch heerlijk zo geen drukte maar alleen rust om ons heen.
ontbijt 2
We besluiten lekker te chillen op de bank en een film,onderhand is het al middag aan het worden en ik ben een beetje moe en besluit nog even mijn bed in te gaan lekker een dutje doen,manlief blijft beneden en gaat de planten verzorgen.
Na twee uur maakt mijn schat mij wakker dat hadden we afgesproken dus ik sta op en vroegen ons af wat willen we doen,eten we vroeg of willen we later eten.
Alle voorbereidingen worden genomen ramen gaan open,nee niet helemaal maar op kiepstand en over het brandalarm doen we een kapje en over de lampen worden er plastic zakken gedaan en zo wordt de gourmetstel aangezet…….
Afbak broodje in de oven en nu alvast wat vlees erop……….samen genieten we er lekker van en tijdens het eten hebben we een film aanstaan,hoeven we niet veel te praten……
We eten en roken wat tussendoor en voor we het in de gaten hebben zijn we toch bijna twee uur bezig met eten,en we laten het ons heerlijk smaken.
Na het eten ruimen we samen op en nemen nog een kop thee en koffie en kijken de hele avond films die we opgenomen hebben en Marco neemt er nog een chips erbij ik ben vol en geniet van onsze avond samen……….
We waren op een geven moment moe en denken we stappen heerlijk ons bed in maar als we naar de klok kijken en zien we dat het pas negen uur is en besluiten nog even te blijven zitten negen uur is wel erg vroeg om al naar bed te gaan,maar rond half elf begin ik wel heel erg moe te worden en besluit toch mijn bed op te zoeken,manlief die kijkt nog een film af…….
gourmet
Tweede paasdag doen we hetzelfde als op eerste paasdag…………..

Wat hebben jullie gedaan met de Pasen??????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *