Pasen zonder jou😢😢

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb eigenlijk mijn leven op non-actief gezet ik doe mijn dingen maar weet niet eens waarom ik het doe. Wat heeft mijn leven eigen voor nut heb geen Marco meer die mij met alles bijstaat. En ik hoor het zo vaak je moet verder met je leven Marco heeft het zo gewild. Maar waar sta ik in het hele plaatje en wat wil Esther eigenlijk want ik weet het allemaal wel hoor Marco is er niet meer je moet nu alleen verder.

Happy Easter

Ik weet niet hoe ik mijn Pasen moet gaan indelen en wat ik erbij moet voelen vroeger wist ik precies hoe ik iets wilde ontbijtje klaar maken tafel mooi gedekt jou wakker maken maar die herinneringen zitten in mijn hoofd kan wel een ontbijt maken en een tafel mooi gedekt doen maar voor wie doe ik dat voor mezelf moet er niet aan denken een hele tafel gedekt met lekkers die ik verdomme alleen moet gaan opeten en dan weer kilo’s aankomen.

Toen kwam Tineke de lieverd met een voorstel anders kom je gezellig bij ons met de paasdagen ik weet het niet geef mij even de tijd om er over na te denken. Na tien minuten was ik eruit ik ga naar Dennis en Tineke toe ik sprak af om zondag rond een uurtje of 11 bij hun te zijn en dan blijf ik slapen tot maandagmiddag/avond dan ga ik naar huis.

Weet niet hoe mijn paasdagen zullen zijn wat ik wel weet is dat het sowieso gezellig zal zijn en Emmy mij weer heel hartelijk zal begroeten.

Fijne Pasen gewenst,

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *