Schuldgevoel waarom❓❓

geplaatst in: verhalen | 1

Gisteren moest ik om zes uur beginnen en zoals gewoonlijk ben ik ruim op tijd. Degene die moest opstarten kwam weer eens te laat en zat in dubio eerder beginnen of gewoon mijn eigen werktijd doen.

Ik wilde eerst genieten van mijn koffie dus dat deed ik toch rustig mijn bakkie drinken maar toch bleef het gevoel aan mijn knagen en dacht kijk wat zij al gedaan heeft en daar ga ik mijn oprichten. Mijn karren waren er al en voor ik begon knaagde het gevoel nog eerder van schuld maar is het mijn schuld dat zij altijd te laat komt en haar werk niet op tijd af krijgt of moet ik mij schuldig voelen omdat ik zoveel van mijn werk hou en graag op tijd wil zijn.

Toch haar geholpen met wat brood opzetten en toen mijn gedeelte gedaan en ik dacht het gaat haar wel lukken,maar nee niks was op tijd klaar toch weer mijn werk opzij gezet en weer haar geholpen rond onderhand ik liep ook al aardig achter gelukkig begon er een collega die ons beide om en om over kon nemen voor de koffie.

Die derde collega die had alles erin gedaan zodat al het klein brood klaar was maar nu moest zij zich weer uit de naad moest werken om haar gedeelte van het werk wat wij moeten verrichten klaar kwam. Maar waarom moet ik zo’n gevoel van schuldig hebben als mijn mede collega’s te laat komen.

Gelukkig nadert mij einde van mijn werkdag snel en dan kan ik heerlijk van mijn weekend genieten.

Ben al lekker vroeg op eerst de keuken een schoonmaakbeurt geven en de vaatwasser en wasmachine aangezet dan de vloer in de keuken dweilen,dan rustig aan naar boven douchen en aankleden.

Naar de AH geweest broodjes,gazeuse en wat lekkers voor de koffie mee.

Had ik van de week al gehaald is deze week in de bonus alles van Milka 2+1 en dacht dat neem ik weer mee.Toen naar Abram de visboer en was eigenlijk vroeger dan normaal Pieter,Peter en Cor stonden er al en zij zijn abram’s proefpanel dus zij kregen een broodje met een kabeljauw burger te proeven en toen stond er al vijf man om hen heen en wilde horen wat zij er van vonden. Het had van alle drie een vette tien gekregen wie weet verkoopt Abram ze volgende week we wachten het af.

Een tijd geleden ging het huis van mijn buren in de verkoop en ze zijn nu druk om het huis leeg te halen want het is nu officieel verkocht heel benieuwd naar de nieuwe buren hier komt een vervolg van.

Maar voor nu wens ik iedereen een fijn en gezellig weekend.

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *