Sneeuw☃️😊

geplaatst in: verhalen | 0

Ze hadden sneeuw voor vandaag voorspeld en het is uitgekomen ik ben zo blij als een klein kind. Mijn collega’s vroegen:”ben jij nu 51 of 15 jaar,ik antwoordde:ik zie eruit als een 51jarige,maar in mijn hoofd ben ik 15.van mij collega Ewa gehad een sneeuwkop.

Voor mij kon het niet snel genoeg 2 uur worden wilde de sneeuw aanraken en het horen krakken tijdens het lopen, maar de tijd gaat langzaam,kan wel even op de losplaats gaan lopen maar dat is eigenlijk best stom.

Eindelijk het is tijd iedereen gedag gezegd en dat zij voorzichtig moeten rijden.Belde Marco om advies rij ik over Alpen of neem ik gewoon de A4,beter de A4 was zijn advies dus dat ga ik ook doen. Rustig van het werk naar de A5 gereden iedereen die achter mij zat hadden denk ik de pest erover in dat ik lekker op mijn gemak aan het rijden was,ze claxonneerde net niet maar het grote licht achter mij gaf aan dat zij haast hadden,ik niet hoor.

Thuis aangekomen auto in zijn versnelling geen handrem want daar waarschuwen ze voor met bevriezing van de handrem en de kap erover. Was al een sneeuwbal aan het rollen en in de achtertuin verder gegaan,het is niet een hele mooie sneeuwman,maar die heb ik gemaaktEn ook nog een engel gemaakt ik ben zo super blij,dat ik vergat mijn schat te begroeten.zo genoten van de sneeuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *