Spannend

geplaatst in: verhalen | 0

Vanmorgen om half zes moest ik naar de toilet toen dacht Marco dat ik al ging opstaan na een minuut tien lag ik weer naast hem om acht ging mijn wekker en nu moet ik wel opstaan. De douche alvast aangezet en op de weegschaal gesprongen en dit weeg ik.

Mij in makkelijke kleding gestoken en de waterkoker aangezet want ik mag wel wat drinken maar niet eten. Ondertussen homescapes gespeeld en goedemorgen Nederland gekeken toen ging de wekker om aan te geven het is bijna tijd dus even laten snoozen. Vandaag ga ik alleen moet toch alleen een bloedprikken.

Zag pati禱nten al met een mondkapje op in de wachtkamer heb ik iets gemist op de deur zoals een bord, wel gelijk de mijne op gezet. Kon gelijk binnen treden,Esmerelda moest even kijken wie voor wie er zat dus best een chaos.

Eindelijk pakte de spullen en ondertussen vroeg ze aan mij:was best wel een beetje streng tegenover jullie. Ik antwoordde:viel eigenlijk wel mee,maar mijn ogen moesten even geopend worden dat dit gewicht niet goed was. En wat heb je gedaan eraan:vroeg ze. Nou,meteen na mijn eten stevig wandelen door het huis:antwoordde ik. Kan dat dan wel,want buiten kan je beter wandelen:zei zij. De lengte van ons huis is 11 meter lang dus dat gaat goed:beantwoordde ik haar.

Ik zag dit staan en mijn hart maakte een sprongetje van blijdschap ik ben echt super bezig geweest. Mag ik mij nog even wegen hier kijken wat het aan geeft:vroeg ik. Ga,je gaan: antwoordde ze.

Zestig kilo ik ben echt nog blijer want nu kan zij ook horen dat ik 5.2 kilo ben afgevallen in zes weken tijd zonder echt op te letten wat ik eet,heb wel alle chips,icekoffie en snoep achterwege gelaten maar voor de rest gewoon gegeten.

Kreeg meteen een afspraak voor een gehele onderzoek en ook een plasbeker en twee buisjes mee.

Ik vroeg :heb ik een bord gemist met verplicht mondkapje op. Dat denk ik het want er hangt er wel een aan de deurvertelde ze mij. Ik begroette haar en keek toen ik de buitendeur op de deur.

Tjonge,hoe kan ik dit niet gezien hebben natuurlijk een andere dame liet de deur open staan en je sluit de deur en dit bord hangt aan de buitenkant,volgende keer beter opletten.

Om mijn blijdschap te vieren heb ik bolletjes gehaald met lekker vleeswaren en ik heb nog een kersenflap met slagroom.

Nou proberen het door te zetten met wandelen wil nog minstens vijf kilo kwijt raken maar voor nu ben ik de gelukkigste vrouw op deze planeet ondanks het slechte weer buiten.

Fijne werkweek

Happy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *