Tot ziens Marvin en Nicky😭😭

geplaatst in: verhalen | 0

De dag begon net als iedere dag vroeg samen met Ewa en Amal opstarten ik het groot brood en het ging best lekker,winkel op tijd open. Na mijn pauze kassa geholpen met koffiepauze en ik dacht zo het wordt en lekkere drukke dag. Rond een uurtje of tien moesten een aantal collega’s zich verzamelen in de kantine iedereen keek elkaar aan want we wisten niet wat er ging gebeuren. Toen nam Nicky het woord en vertelde dat zij en Marvin per direct overgeplaatst werden en dat er vanaf maandag twee nieuwe ASMs kwamen. Iedereen was met stomheid geslagen en we begrepen er niets meer van gaan ze ons verlaten of is dit een of andere grap. Tranen schieten in mijn ogen en wil Nicky een knuffel geven,en voor we het wisten stonden we samen te janken,kan het nog niet bevatten is ons iets ontschoten. Ik weet niet hoe de dag verder verloop,voel net of er twee benen of armen eraf gerukt worden,we moeten weer aan het werk,maar hoe geef je het een plek.

Zal even mijn ervaring vertellen: Nicky kwam bij ons werken en ging elke afdeling leren in die tijd stond ik op de deliafdeling(vleeswarenafdeling) en zij moest alles weten over snijden en de producten en toen kreeg ik voor het eerst een meningsverschil met Nicky weet niet meer waar het over ging,in ieder geval zei ik haar ik werk al zolang op de deze afdeling en we doen het zo en niet anders,later merkte ik op wat voor fantastische vrouw zij was. Ik kon alles met haar bespreken en zij was voor mij een super ASM. In de loop van de jaren zag ik ook dat ze moeder is geworden van twee schatten van jongens ik zal haar heel erg missen😭😭.

Over Marvin kan ik niet heel veel vertellen maar weet dat ook je bij hem met alles terecht kan en hij voor mij ook een super ASM is. Marvin nam altijd tijd voor je als je ergens mee zat en vond het zo leuk als hij trots de foto’s van zijn kindertjes liet zien en dan kreeg hij een glimlach van oor tot oor als hij over hun verteld. Ook hem ga ik heel erg missen😭😭

Lieverds het gaat jullie goed op jullie nieuwe werkplek ik zal jullie nooit vergeten.

Hoop dat jullie af en toe iets laten horen 😘😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *