Twee dagen met☀️☀️

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen donderdag weer voor het eerst lekker vrij van de kleertjes en heerlijk genieten van het ☀️.

S’morgens zag ik de lucht schitterend kleuren en dat wilde ik toch vast leggen dus hier een paar foto’s.Hoe verder ik reed hoe mooier ik het vond dus elk stuk dat moest op een foto geplaatst worden.Ja,jullie zien het goed dat doe ik tijdens het rijden gelukkig is het tegen vijf uur nooit zo druk op de weg en dan kan ik gas terug nemen tot ik bij stapvoets over de weg rij.Hoe dichter ik in Amsterdam kom hoe lichter het wordt dus om het af te leren de laatste foto.De konijnen die over het veld lopen die genieten ook van de vroege morgen ze springen achter elkaar aan maar als ze mij zien met mijn mobiel staan ze toch even stil.Geen beweging om aan te merken in hun ooghoekjes houden ze in de gaten.

Maar weer terug komend op het begin afgesproken op de VL het is er erg rustig en ik lig samen met mijn schat te zonnen.

Door de warmte lokt het water je om even een verfrissing te doen en daar zijn ze dan weer de meerkoetjes met hun kleintjes om en om worden ze gevoerd.De fuut zwemt een stuk uit mijn buurt als ik zijn kant op ga met mijn mobiel duik hij onder water,maar de aanhouder vind dus ik klik op het juist moment.Op het veld zie je de vogels heen en weer vliegen van de boom op het grasveld en weer terug maar ik weer niet wat voor vogel dit is maar ik vind hem leuk.Als we na uurtjes genoten hebben van onze zonuren dan is het tijd om naar huis te gaan.

Zo dacht waarschijnlijk deze eend ook.Lekker genoten en nu genieten van ons weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *