Uitslag bloedprikken🩸🩸

geplaatst in: verhalen | 0

Om maandag 13-02 heb ik met de praktijk ondersteuner huisarts(POH)Esmerelda om 10:10 ik hoop dat ik durf te vragen of ik het op mag gaan nemen zodat ik het rustig nog kan beluisteren wat zij mij vertellen gaat.

Zo moeilijk voor het eerst weer in de praktijk van de HA ben al twee dagen van te voren zenuwachtig weet ook dat al mijn uitslagen niet heel correct is maar maandag weet ik meer.

Nou ik had een goed gesprek met POH even alles eruit gooien en ja,het was nuchter 7.0 veel te hoog daar werd er niks gedaan heb een afspraak voor over drie maanden en ik ga echt mijn best doen om al het lekkers te laten want suikers maken gelukkig op ontroostbare moment als dit.

Gelukkig was mijn bloeddruk wel goed maar ik merkte al aan mezelf te veel hoofdpijn heel dorstig dus ik ga weer mijn uiterste mijn best heb dat ook aan mijn liefje beloofd veel wandelen en opletten op wat ik naar binnen prop🤣🤣🤣.

Over drie maanden weer een herkansing en die grijp ik met beide handen aan dit was het even voor vandaag,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *