Vakantie boeken✈️🇬🇲

geplaatst in: verhalen | 0

We dachten erover na gaan we op vakantie of nemen we lekker vrij om uit te rusten. Ik ben echt toe want op mijn werkplek gaat het niet meer zoals ik wil irriteer mij mateloos aan wat mensen die de kantjes er af lopen. Heb nu gesproken met de OM en aangeven dat ik een overplaatsing wil richting Zuid-Holland dichter bij huis.

Marco die vond het zo vervelend voor mij dat hij vakantie aan het zoeken was en toen ik thuis kwam en weer zoals de laatste tijd zat te klagen. Zei hij:”mag ik nu ook iets vertellen”. Geïrriteerd als ik was zei ik:”ja doe dan maar”. Toen zei Marco:”ik heb een vakantie gereserveerd voor Gambia”. Ik werd er stil van en antwoordde:”echt waar”. Ja maar dan moet je dat wel gelijk bespreken met je leidinggevende of het voor die datum kan.

Gelijk heb ik mijn leidinggevende geappt en het gevraagd ze vroeg wanneer is het precies. Gaf haar de datum door van 27 maart tot 12 april het is na de voorjaarsvakantie en de meivakantie in. Ik kon het gelijk op het internet doorgeven en zij zou het meteen goedkeuren. Toen ik dat gedaan had kreeg ik een paar uur daarna de goedkeuring.

Superblij ben ik er nu alleen aftellen tot het zover is. Mijn OM nog gesproken en die zou nu nog een mail sturen aan de OM van zuid-Holland en na een week had ik een afspraak met een SM uit Hoofddorp.

Het gesprek was bij ons filiaal en ik heb een geweldig gesprek gehad en hij zou mij via een mail doorsturen naar andere SMs uit deze regio. Ik krijg nog voor mij een belletje van hem🤞🤞.

Nu nog twee dagen werken en dan gaan we naar de smiling coast the Gambia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *