Valentijnsdag

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag is het vrijdag 14 Februari en dan wordt Valentijnsdag gevierd waarbij je geliefde verrast met een cadeau,kaart,bloemen of chocolade.

Ik heb een collega die op deze dag jarig is en ik heb haar verrast met een cadeau die ik samen met Marco gekocht heb en Marco hem mooi ingepakt heeft.

En op instagram heb ik een mooie foto van ons samen geplaatst

Mijn collega Mariëlle

En deze lieve meid heeft voor haar collega’s lekker pom gemaakt met zuur en daarbij kregen we een ook nog een schnittbroodje.

Maar Mariëlle is een van een tweeling en het leuke was wat ik vanmorgen hoorde(sorry David)was wel heel vroeg zeven uur.

David komt naar Mariëlle toe. David:”gefeliciteerd met je zus”. Marie:”dank je wel”. David loopt weg waarop ik zeg:”waarom feliciteer je Mariella niet”. Waarop David zich omdraait en zei:”ik zag dat haar zus jarig is”. “David ze zijn een tweeling hoor”:antwoordt ik hoor.🤣🤣🤣.

Maar de hele dag werd er voor Marie gezongen door menig collega en zij is werkelijk in het zonnetje gezet en de hele dag hebben we het ontzettend gezellig gehad en heel veel gelachen.

Ook ik werd nog even verwend door mijn collega’s voor mijn 34 jarige dienstjaren bij de AH.

Voor thuis had ik ook nog pom gekregen zo hebben Marco en ik nog lekker na gesmuld van het heerlijk eten dank je wel Marie.

En als afsluiter hebben we onze Valentijn met een heerlijke hartjes pannenkoek met drie kleuren ijs en slagroom.

Wens iedereen nog een fijne Valentijn😘