Verslapen😴😴😴

geplaatst in: verhalen | 0

Rond half acht was ik wakker en dan is het toiletteren en even terug mijn bed in en normaal draai ik om en om maar val niet direct weer in slaap maar vandaag schrok ik wakker en keek op mijn mobiel half twaalf, is het echt heb ik zo lang geslapen,meteen spring ik uit bed en ga douchen en aankleden moet mijn lekkerbekken halen. Met mijn hoofd in de wolken loop ik zo door het alarm waar zit ik met mijn gedachte.

Eerst bolletjes halen,Marco wil vandaag zachte bollen ipv harde en het liefst bij de jumbo vandaag dus dat ga ik maar even doen. Het is erg druk bij Abram en mijn kibbeling kan vandaag echt vergeten.

Na een kwartier kan ik mijn bestelling doorgeven en achter mij schuiven nog meer mensen aan,een jongeman dacht heel slim te zijn om naar voren te schuiven en op zijn manier voor te willen dringen maar dat hield ik even tegen een andere vrouwelijke klant bedankte mij hiervoor dat ik het voor haar opnam.

Toen ik afrekende vroeg Abram:”Wat ben je laat vandaag”.Ik antwoordde:”Wilde even weten hoe druk het in de middag is en kan ik zien hoe hard jij moet werken”. Afgerekend kreeg ik toch mijn kibbeling dank je wel Abram maar ik heb mij verslapen weet dat jij ook mijn blogs lees volgende week kom ik toch maar op tijd dan ben ik lekker weer vroeg thuis.

De dag is dan zo kort als je te lang slaap want ik ging nog even de deur uit om een naar vloer-reiniger-systeem aan te schaffen heb wel een stoomreiniger maar durf het niet over de houten vloer te doen en zag in de folder bij de Kruidvat Sun vaatwasser-tabletten en die wilde ik nog inslaan. In de winkel waren ze niet voorradig maar online kon ik het in de winkel laten bezorgen gratis en wel dus aankomende woensdag kan ik ze ophalen.

Morgen mijn vloerreiniger uitproberen het gemak vind ik al lekker om niet meer je dweil uit te wringen met de hand en dat met die trappedaal is echt ideaal.

Voor de rest een lekkere rustige avond in het verschiet film kijken en lekker genieten van onze lekkerbekken dan wens ik iedereen een fijne avond toe,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *