Verwend

geplaatst in: verhalen | 0

In Amsterdam heb ik mijn verleden maar ook het heden.En daar wonen nog best veel mensen die ik ken,vrienden,familie en ook collega’s. En nu heb ik een vriendin die ik al jaren ken.
Ik zie haar minstens twee keer in de week en kletsen we wat en daarna breng zij mij naar mijn auto of ik haar naar haar fiets.
Afgelopen dinsdag zag ik haar dan gaat ze meestal sporten aan de overkant van mijn werk…..toen vroeg ze hoe laat ben je donderdag vrij…….
Op mijn rooster stond 13-18,maar vaak veranderd het weleens en nu ook omdat mijn collega Emel geappt heb want zij kan meestal niet om 7 uur beginnen en zo ook deze donderdag,dus ik appte mijn vriendin Sandra ik werk van 7-13.Zij appte dan sta ik om 13 uur bij je werk met eten……..Dat is niet alleen nu,maar het gebeurd weleens vaker dan krijg ik altijd wat eten mee naar huis zodat ik niet of te koken.
Ik heb vandaag rijst,spinazie en kip gekregen…..en toen ik thuis kwam heb ik eerst even een tukje gedaan en daarna lekker eten opgeschept en opgewarmd..,,,een beetje madam jeanet erbij en eten maar….,,,,dit keer geen bestek lekker met mijn hand.,.,.
Van mijn moeder geleerd met je hand je eten in de mond schuiven…
Velen zullen het niet begrijpen maar veel mensen met een buitenkandse afkomst net als ik zullen het wel weten…..
Sandra je zal het verhaal nooit lezen of zien maar ik wil je bedanken voor het eten het heeft mijn heerlijk gesmaakt….
Hou van je lieve schat..😘😘😘
Misschien denken jullie en Marco dan eet hij niet van het lekkere eten,jawel hoor alleen Marco is vandaag laat thuis want hij moest Bussem toe en als hij thuis komt maak ik zijn deel van eten warm en dan hij ook ervan smullen
IMG_20170406_170026

πŸ’‹πŸ’‹EstherπŸ’‹πŸ’‹

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *