Wakker worden💤💤

geplaatst in: verhalen | 1

Marco die probeer dagelijks om op de dezelfde tijd op te staan daarom stelt hij van maandag tot donderdag zijn wekker in. Maar van de week heeft zijn wekker het begeven na veertig jaar en daarom gaan we op zoek naar een nieuwe.

Ik zei;”we kunnen straks van mijn AH kerstcadeaubon er een halen bij bol.com dus we keken er naar en ineens zag ik een cadeaubon van de Hema in mijn portemonnee zitten,zal die nog geldig zijn. Ook zoiets die bon is nog van mijn 25 jarige jubileum had ik van een oud collega gehad.

Via de website van de Hema gekeken bleek er gewoon twintig euro op te zitten dus toen keken we bij de website van de Hema naar een wekker.

Vrijdagochtend eerst in Bodegraven gaan kijken bij de Hema,tis te klein heeft bijna geen wekker op het lichtnet dan maar boodschappen doen en dan maar richting Alpen aan de Rijn zo gezegd,zo gedaan.

Eerst langs een toko om een potje met roti mix te halen,hebben wij ook niet in Bodegraven tis echt een klein dorp maar in Alpen aan de Rijn had ik het laatste potje.

En als je dan wat overhoud van de cadeaubon kan je net zo goed de tompoucen in slaan😂😂😂.

Marco blij,ik blij samen zijn we blij nu gelijk instellen de klok,de wekker met alarm of met radio nou we kijken hoe het alarm klinkt en de snooker tijd aangepast tot dertig minuten na het alarm gaat hij nog een keer.

Nou wij zullen heerlijk smullen vanavond,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *