Wat een dag vandaag⁉️

geplaatst in: verhalen | 0

Donderdagmorgen luisterde ik het nieuws en hoorde dat ze code geel afgaven in verband met hevig een regenbui dus we besloten thuis te blijven,Marco is wat info aan inzamelen om ons huis te laten schilderen want we hebben al een offerte ontvangen,maar het bedrag wat ze er voor vragen is zoveel dat we er echt goed over na moeten denken.

We denken nu aan kunststof in plaats van hout of spuit kurk maar dan moeten we wachten tot ze langs komen om alles te bekijken en op te meten dus daar gaat ook weer dagen overheen. De achterkant is erger dan voor omdat we op het zuiden zitten en de zon daar fel op het schijnt hebben horen vertellen.

Maar toen Marco de gang in liep rook hij een gaslucht en dan moet je maar weten wie bel je daarvoor wij zitten bij Stedin en daar konden we onder het storingsnummer 0800-9009 bellen en dan krijg je een bandje waar je de letters van je postcode moet in spreken alles horen ze alleen de W niet daar werd de letter D of de letter B gehoord na tig keer zeggen gaf Marco maar aan dat de B goed was.

De monteur was er vlot en inderdaad het was niet goed gedicht en dat deed hij nu meteen ter controle moesten we een kookpit aan maken en de warme kraan open toen was de lekkage verholpen alleen wat wil dat nou er zit nu geen zegel op Marco weer terug gebeld weer het probleem met die ene letter W uiteindelijk wel een medewerker gesproken maar om een afspraak te maken zodat die zegel erop komt dan kan pas vrijdagochtend een afspraak maken bij de Stedin klantenservices want zij sluiten om half vijf,daarom kregen we een ander nummer.

Dus we zijn thuis gebleven en daar ben ik achteraf wel blij mee anders hadden we die gaslekkage nooit ontdekt. Een dag met alleen bankhangen en tv kijken en lekker broodjes gebakken en ook heel makkelijk gegeten krieltjes met een karbonade dus een relaxte dag.

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *