Wat een heerlijke week🌞

geplaatst in: verhalen | 0

Het begon maandagochtend met een lekkere frisse ochtend en de voorspellingen was heel mooi weer en dankzij een hele lieve collega Gieta kon ik eerder naar huis dus rond elf uur vertrok ik en dan kon ik ook nog dinsdag vrij krijgen maar daar moest ik nog op wachtend voor bevestiging.

Om bijna half 1 hoorde ik je bent dinsdag ook vrij dan kan ik langer op VL blijven. Dat was fijn om te horen maar de rest van de week moet ik werken dus dat wordt door rijden naar de VL en op tijd weer naar huis.

Even wat foto’s van de zon opgang.

Vind het zo mooi al die kleuren dat maakt mij dag weer goed.

Vrijdag was een laatste dag dat het tropisch warm was Marco en Tineke zaten al te wachten op mij gelukkig viel de drukte mee en op de parkeerplaats had ook geluk met een plekje.

Dinsdagochtend waren bijtijds naar de Vlietland heerlijk gelegen en super genoten moesten wel vroeg naar huis omdat ik woensdag ochtend gewoon aan het werk moest maar ik hou van mijn werk dus dat scheelt en ben toch vroeg vrij.

Woensdag ochtend ontdekte we dat er gezelschap in onze slaapkamer was😉

Een koolmees die stiekem in onze slaapkamer was dat ontdekte Marco toen hij de kamer ging sprayen met een vervelende mug,moest het wel even vastleggen.

Donderdag en vrijdag was voor mij persoonlijk een hele rommelige dag wat woordenwisselingen en dan daalt je humeur ook naar het vriespunt maar toen ik op de Vlietland aankwam en al die bekende tegen kwam was mijn humeur weer helemaal naar tropische temperaturen gestegen.

De komende dagen voorspellen ze regen,hagelbuien gisteren hadden we heerlijk tot negen uur nog gelegen super gezellig met Tineke,Tilly,Joost,Nienke en Jan.

Maak er een mooi en gezellig weekend van😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *