Wat een mooie wolkenlucht zeg☀️

geplaatst in: verhalen | 5

Toen ik vanmorgen wakker werd voelde ik mij beter dan de afgelopen dagen en wilde lekker de frisse lucht opsnuiven,tuindeur open en even een flinke dosis lucht mijn luchtwegen inzuigen. Nou denken jullie je voelt je beter dan de rest van de week dat klopt had vorige week een mini vakantie die ik heerlijk doorgebracht had. En ik begon de maandag,dinsdag en woensdag lekker tot ik zo gehaast bezig was op woensdag alles op tijd klaar wilde hebben en de kratten niet echt wilde doen wat ze moesten doen(gewoon recht het schap ingaan)één dwarsligger die wilde dat niet en ik wilde hem eruit halen en dat weigerde het en toen trok ik met wat meer kracht en ja daar zat hij tegen mijn neus aan,ik had geen tijd om even bij te komen dus door gaan met die banaan en op een geven moment tolde ik op mijn benen en voelde mij zo beroerd worden dat ik op kantoor even bij moest komen. Het duizelde zo erg dat ik met de aanwezige teamleider besprak of ik beter richting huis zou gaan,alleen autorijden durfde ik niet dus wachtend bij een lieve collega thuis op mijn schat ben ik richting de HA in Bodegraven gegaan.

En vannacht heb weer heerlijk geslapen en het gevoel dat ik weer de hele wereld aan kan. Maar ik had het over een mooie wolkenlucht nou de foto’s spreken voor zichEn ik heb vorige keer ook andere foto’s gemaakt van de zon ondergang Wens iedereen een fijne weekend toe💋

5 reacties

Geef een reactie