Weer wat te lezen 📖

geplaatst in: verhalen | 0

Heb al mijn boeken uit en moet op zoek in die mini biebs op straat naar leesvoer maar hoe weet ik waar ze staan en zijn er ook nieuwe bij gekomen misschien in de burenapp navragen maar voor nu de biebs die ik ken.

Op de Burg.G.R Vonklaan heb je er ééntje zitten maar schijnbaar hebben veel mensen er al een boek uitgehaald en niks terug gelegd want hij was praktisch leeg vond ik.

Hier heb ik dit boek eruit gehaald.

En op de Willem de Zwijgerstraat heb er nu ook ééntje zitten die kende ik nog niet maar daar zaten wel een aantal boeken in maar dat waren van één en de zelfde schrijfster Virginia Andrews en daar heb ik ook wel in het verleden gelezen.

En daar heb ik dit boek uitgehaald en ben er al in begonnen.

Maar heb nog een boek over die wil ik ook nog kwijt maar even zoeken waar ik die bij kan stoppen. Even via Google opgezocht zag er wel een paar bij staan even kijken welke ik wil bezoeken.

Ik ben naar de Merel gereden allemaal smalle straatjes en hofjes mensen zullen wel denken bij wie moet deze persoon zijn,ik wil alleen een nieuw boek uitzoeken en de mini bieb was echt verscholen in het groen maar ik heb mijn boek.

En hoe heet het boek wat ik meenam hier dan een foto.

Bij de Vormade die mini bieb was gesloten, komt zeker omdat het bij een school staat en ze bang zijn voor vandalisme maar wie weet kan ik daar ook nog een boek halen. Maar voor nu heb ik er drie en één die ik van Nienke krijg dus voor het rest van het jaar heb ik genoeg toch.

Ik duik in mijn boek tot de volgende keer,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *