Zaterdag 6 nov 2021

geplaatst in: verhalen | 1

Vanmorgen werd rond half zeven wakker en was zo goed als uitgeslapen,Marco vond het te vroeg en zei;”kleuter kom maar terug in bed”. Maar ik kwam niet ging me douchen en aankleden en ging alvast ontbijten want ik had trek. Marco die ging weer verder slapen en ik keek de serie wat ik op had genomen.

Vandaag moesten de mondkapjes op bij de Aldi werd een man zo boos dat hij al zijn boodschappen achter liet,want hij wou geen mondkapje op,jammer voor hem.

Toen naar de Jumbo gereden om wat lekker bij de koffie te halen ze hebben allemaal lekker gebak wat heb ik genomen een vlaai.

Nog wel even langs de Hema geweest om mijn cadeaubonnen op te maken heb nu vier pokebowls in totaal. Daarna naar alle boodschappen opgeruimd en dan naar Abram om mijn lekkerbekken te halen ook daar werd gesproken over die nieuwe maatregel. In eens zegt Abram;”je,was er vorige niet Petra. “Klopt was ontzettend moe,maar je heb mijn nummer dus je had even kunnen bellen”. Grapjas moest even in z’n mobiel zoeken en na veel scrollen had hij hem gevonden.

Tegenwoordig heeft Abram milieuvriendelijke zakken voor de vis dus we kregen vernieuwde zakken. We hebben weer heerlijk gesmuld,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *