02-04-2017

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag leven al in de vierde maand van 2017 het weer is super
De zon staat al hoog aan de hemel en wij zijn vroeg uit de veren.
Eten voor mijn vogelvriendjes gezet kunnen ze ook smikkelen
We willen even de deur uit dus we gaan lekker ontbijten maak voor ons beide een uitsmijter en dan nemen we snel een douche.
Rond de klok van 10 vertrekken we,er is niks speciaals maar we gaan even lekker winkelen en dan zien we wel wat het brengt.
Bij de praxis in Woerden(normaal zijn daar niet open is chriselijk dorp)halen we een fietspomp en een kussentje voor mijn fiets tochtjes.
Nu we hier toch zijn kunnen we misschien kijken of Arif aan het werk is,hij namelijk tandtechnius,warempel hij is aanwezig neemt die gast nou nooit vrij…maar wel gezellig even een bakkie nemen.
Even gezellig gebabbeld en na een half uur gaan we weer,we besluiten om mijn laatste vakantie lekker een pizza te nemen dus we gaan naar Lidl en slaan de pizzas in…..
Thuis aangekomen mijn auto van de oprit afgehaald Marco zijn auto erop en de mijne erachter,morgen weer aan de slag.
Oven aangezet en gekeken watnde klassieker van vandaag heeft gedaan.
Ajax tegen Feijenoord….wow ons clubbie heeft gewonnen.
Als kind was het bij ons thuis altijd spannend,mijn vader is voor Feijenoord,mijn broer Nico voor Az en mijn broer Ron gaf niks om voetbal en de rest was voor Ajax…..als mijn ouders nu nog leefde dan hadden we nu een mokkende vader op de bank zitten…en mopperend als het op tv kwam zien jullie niet dat die scheidsrechter partydig is.
Hij wordt zeker omgekocht…..en ga zo maar door…..als Feijenoord won dan moesten we aanhoren dat Ajax zo slecht speelt en dat het verdiend was dat ze verloren hadden.
Dat is nu niet meer maar ik mis ze wel hoor,vooral mijn moeder.
Je kon mijn moeder blij maken met iets van Ajax dan zag je haar glunderen
Nog even genieten van mijn laatste dagje vrij lekker ontspannend in bad en de radio op favoriete zender Sky Radio en lekker mijn blog schrijven……
Heb een vakantieweekje gehad met veel zon en veel luie dagen
Voor iedereen nog een fijne avond…..

Liefst๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹Esther๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *