08-06-2017

geplaatst in: verhalen | 0

Hemelvaart

Ik had een lekker lang weekend want het was hemelvaart,nou dacht ik kan heerlijk uitslapen,maar aangezien we vanaf mei alweer in de rommel zitten ivm het vervangen van onze meterkast.
Bij ons gaat het echt in etappas,zijn we net klaar met onze nieuwe meubels,is de meterkast aan de beurt.
We hadden vorig jaar een stroming storing gehad,en toen was het halve huis zonder stroom en Marco heeft een kennis die het voor ons wilde vervangen,maar dan moest hij eerst de spullen bestellen en dan is er nu uitgekomen dat hij begin mei is begonnen.
Ja we hadden 5 groepen en er zaten te veel spullen op 1 groep en nu zijn we over gegaan naar 15 groepen jullie zullen wel denken die zijn gek,nou een klein beetje dan.
Ja alles komt apart te zitten dus dan is kans als we ook een storing krijgen(ik ✊✊✊het af)dan is er alleen één gedeelte zonder stroom.
Maar ja we hoopte op mooi weer zoals we afgelopen week hebben gehad maar het is niets dan bewolkt de zon schijnt maar die speelt af en toe verstoppertje met ons mensen,en we vinden hem wel geregeld maar hij verdwijnt ook weer geregeld.
Dus we besloten maar om wat aan het huis te gaan doen,opruimen is geen optie maar we ruimen wel de zaagsel,buizen en andere rommel op.
Ben maar even bezig geweest met het onkruid in de tuin wat een rot werk zeg,maar vind het wel mooi als je al wat resultaat ziet daar wordt ik blij van.
Heb de oprit ook helemaal aangeveegd ivm al het zaagsel en spijkers dus voor een dagje met wat bewolking toch lekker aan het werk geweest,nou hoop dat we er snel mee klaar zijn in de meterkast,wist niet dat er zoveel werk bij kwam kijken.
Want er worden ook nieuwe bedradingen erdoor getrokken en we hadden te weinig stopcontacten en onze kennis werkt alleen af en toe help Marco hem de bedrading trekken maar ik hoop dat het snel klaar is als het echt mooie weer er aankomt en we heerlijk kunnen genieten.
Wat gaat de tijd snel hé we zitten alweer op de helft van het jaar.

Hoop dat jullie hebben genoten van jullie hemelvaartsdagen?

Veel liefst💋💋Esther💋💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *