12 mei Goedemorgen

geplaatst in: verhalen | 0

Eerst een bak koffie gezet en mijn blog van vorige dag afgemaakt maar er zijn vandaag stapelwolken hoog in de lucht het is wat fris buiten maar ik vermaak mij wel.

Heb ook een beest gefotografeerd weet wat het is heb via ObsIdentify opgezocht daar gaven ze aan dat het een kever is.

Ik ga zo maar even douchen en aankleden en dan even wandelen wilde nog wat foto’s gaan maken.

En dan straks ontbijten Dennis zei tegen mij;”jou blog bevat wel veel eten”,en dat klopt je kan de hele dag door eten hoor.

Onze handdoeken neergelegd wat gedronken en daarna een stuk gewandeld langs de kustlijn Dennis en ik was een aardig stuk als we niet in het water wilde liepen we over het zand maar na een aantal minuten was het zand zo heet dat we alle minuut onze voeten af moesten koelen via onze gezondheid app kunnen we bij houden hoeveel stappen we gezet hebben Dennis en ik doen daar een wedstrijd in.

Bij het handdoeken huisje had ze weer een andere decoratie gemaakt.

Tineke en Dennis nog in de zee ik was zo moe lag op het ligbed en weg was ik zo’n diepe slaap dat zij mij wakker moesten maken en naar de eetzaal om te lunchen de warmte helpt ook niet om wat te eten.

Nam niet veel wel een soepje genomen met een kippenpoot aardappelsoep met worst met stukjes stokbrood het smaakte wel heel lekker hoor

Daarna weer terug bij het zwembad hadden daar accommodatie met een flyboard en schuimspuiten alleen de degene op het board maakte iedereen nat.

In het schuim hebben wij wel tussen gestaan het was echt heel leuk en best spannend maar toen kwam er wat regen druppels zijn naar binnengegaan en niet lang daarna konden we dineren wat nam ik vandaag;

Eten en nog meer eten maar na zoveel dagen wordt je eetlust minder maar het zien van zoveel kan een mens echt gek maken vanavond is er circus on ice maar eerst gaan we met z’n drie in een reuzenrad we dachten dat zou nooit op echt ijs gebeuren maar we werden wel even verrast.

Wat een mooie show was dit zo genoten morgen komt Aladin daarna nog wat wezen drinken op een dakterras met Joost en Jolanda uit Brabant twee gezellige mensen maar met het ouwehoeren gingen rond twee uur uit elkaar en dachten nog even wat te snacken en tevens de eerste foto van ons samen.

Rainbow cocktail

Toen ons bedje opgezocht morgen wordt het 29 graden ook nog even naar mijn Bessie gebeld haar stem wel gemist maar voor nu welterusten allemaal,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *