13-05-2018

geplaatst in: verhalen | 0

Al een tijdje geleden wilde Tineke en Dennis bij ons thuis langs komen om onze vakantiefoto’s te bekijken alleen kwam er steeds niks van en eerst spraken we af voor afgelopen weekend maar het werd mooi weer en wij houden alle vier van zonnen op vlietland dus we zijn daar lekker na toe gegaan. Dit weekend werd er slecht weer voorspeld dus nu komen dus met Moederdag bij ons gourmetten. Rond de klok van vier uur hebben we afgesproken en even lekker het huis schoongemaakt en even alle foto’s op een stick geplaatst zodat we het op de tv kunnen bekijken. Daar zijn ze dan en ze hebben hun Lola meegenomen de kleine lieverd🐕. en met Moederdag hebben we een afspraak gemaakt omdat het slechter weer werd. Rond een uurtje of vier zouden ze komen even de stofzuiger er door heen en alles is weer fris en fruitig.

Nou ik heb eerst de foto’s gekeken op de tv via een usbstick alleen denk ik dat het wat gehaast bezig ben geweest met het overzetten dat we precies twee dagen konden kijken en toen hebben we het verder gekeken maar het is wel even 18 mapjes vol met foto’s.
Na het foto’s kijken gingen we de tafel klaar maken voor het gourmetten…….
Tineke had het vlees gesneden want ze verkochten geen gourmetvlees die kant en klaar ligt in de winkels……….
SAM_0208
Dennis en ik zaten heerlijk op de bank te luieren en toen kwamen Marco en Tineke uit de keuken en riepen wie zitten weer eens rustig op de bank Dennis en Esther……en wie zijn er weer de hele tijd bezig Marco en Tineke……..
Nou Dennis en ik zaten niet alleen op de bank want Lola lag ook heerlijk op de bank.

Nou we konden nu lekker aanvallen………
SAM_0220
Super gezellig avond gehad met vrienden…….Nou Marco kijkt wel heel zielig op de foto en niemand heeft zijn kaas van zijn brood gegeten hoor…….
Na het gourmetten alles samen opgeruimd en ingedeeld in de vaatwasser en lekker uitbuiken met een peukje en een kop koffie en thee….
SAM_0210Nou rond een uurtje of elf zijn Tinken en Dennis richting huis gegaan en wij hebben nog even een sigaretje gerookt en ons vriendinnetje Tanja gebeld en toen gaf de klok twaalf uur,als het gezellig is dan vliegt de tijd……….
Hoop dat iedereen een fijne Moederdag gehad heeft ik in ieder geval wel………
Liefste Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *