13 mei nog drie dagen

geplaatst in: verhalen | 0

Een minder goede nacht met slapen gehad maar stond rond acht uur Dennis dacht die al een ochtend wandeling aan het maken maar lag met mijn hoofd nog onder de dekens en bij het ontbijt een foto vergeten te maken maar ik had één flatbread,drie stukjes geroosterd brood,een spiegelei,drie verschillende soorten vleeswaren en een kipnugget en twee gepaneerde kipstukjes.

Bij het zwembad gelegen was 29 graden met een heerlijk windje dan was het wel uit te houden maar als je zo ligt vliegt de tijd voorbij dan gaan we nu lekker lunchen daar heb ik dan wel weer een foto van.

Een cornblue een stukje lever een stukje runderlap flatbread en spinazie en spinazie in filodeeg

Kwamen we terug op ons plekje had ik nog een cornetto genomen van een rijdend karretje dat twee op een dag langs konterfeitsel

Aan overkant van het zwembad doen ze aerobics in het water bij acht personen doen hier aan mee.Het was wel heel warm en door de hete heb minder trek had een soep vooraf genomen en heel passend voor mij.

Amsterdamse soep
Gekruide aardappelpartjes flatbread spruiten e. Kipfilet
Dit keer dessert maar overal een klein stukje van.

Voor we naar de show ging een kop thee gedronken hier gaat het altijd mis wil je een grote beker krijg je een smalle maar zeg je normale thee geven ze met melk echt een drama er is geen één die het goede geeft.

Daarna naar de arena om de show te zien we dachten dat het vandaag over Aladdin zou gaan een verhaal daarover maar er werd alleen gedanst toen zijn we nog naar de bazaar gegaan om die klemmen te halen voor mijn handdoek

Handdoek klem

Iedereen heeft ze hier en nu ik ook meteen vier gekocht een paar voor de Vlietland en een voor op vakantie en ik ga vaker op vakantie alleen of met iemand dat zal de toekomst uitwijzend

Sportbroeken

Voor mijn trainingslessen is zo’n kort broekje wel handig want nu doe ik het met een joggingbroek en dat is wel wat warm. Na de bazaar nog wat gedronken een macchiato.

Hier heet het Diva Macchiato

Rond half één lagen in bed was zo moe had bij het zwembad wel wat geslapen maar mijn hoofd lag op mijn kussen en volgens Tineke heb ik hard gesnurkt…..morgen is het Moederdag benieuwd wat zij hier aan doen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *