15 mei een na laatste dag

geplaatst in: verhalen | 0

Er zijn hier veel katten en dan komen er ook veel kittens en sommige zijn zo mooi en nee ik fotograaf ze wel maar neem niks mee naar huis. Dit is de eerste keer dat ik alleen op het terras zit Dennis en Tineke liggen nog op bed wil ze niet wakker maken maar rond deze tijd worden ze wel wakker dus sluip zo direct weer de kamer in.

Vijf over acht

Maar voor ik daar aankom maak ik nog wat foto’s van dingen die ik zie en nog niet had.

Hier zit een piano soms wordt er op gespeeld.
Boekenkast waar je uit kan lenen of meenemen.

Als binnenkom is Tineke aan het douchen en Dennis ligt nog te snurken ik ga zachtjes naar het balkon toe maar ben weer in no-time binnen zo warm is het uiteindelijk wordt ook Dennis wakker gaat zich douchen en gaan we naar de eetzaal gisteren was alles nog mooi versierd nu is er niks meer aan te zien.

Cruesli-muesli door elkaar met gekookt ei.

Veel serveerders weten al wat wij denken hoef het alleen te beamen morgen is onze laatste dag dan gaan we weer naar ons kikkerlandje toe zal wel even wennen zijn zeg.

Omdat dit mijn tweede bord is vergat ik hem bijna te fotograferen maar drie geroosterd brood en spiegel ei dit is even genoeg voor vandaag.We waren lekker op het strand er stond wel een windje hebben lekker gedobberd in de zee ik wilde toch een aardappeltwister proberen dus ik liep naar zo’n kraam was die bak leeg dan maar een bakje patat mee wil niet met lege handen terug komen.

Nog wat gezwommen toen was het lunchtijd bij het snack restaurant heb ik makkelijk gegeten hamburger met patat.

Weer een nieuwe decoratie gefotografeerd wat kunnen zij dat goed zeg ik vind het heel apart en nee ik wil het niet leren.

Bij het zwembad lagen we aan de zijkant lekker dichtbij de wc’s en de glijbanen Dennis ging van twee hoge naar beneden.

Daarna nog een ijsje genomen het werd wel frisser onder de parasol toen besloten we nog maar op bed te liggen ben toch bijna twee uur gaan slapen en dan maar dineren en we hadden alle drie niet zoveel honger dus dit lag op mijn bord.

Ziet er veel uit maar had heel veel groente wel twee stukken vlees dacht neem er een voor Tineke mee maar die had zelf al maar deze waren wat droog gebakken heb dan ook de tweede laten staan en een stuk kip die was ook zo droog schijnbaar had de kok er niet veel zin in gehad.We bleven nog drinken alvorens we richting theater liepen.

We zagen Joost en Jolanda al zitten maar wij liepen de trap op en namen plaats toen was er eerst een storing met het geluid en eindelijk konden ze op treden degene die Freddie Mercury speelde playbackte wel heel slecht maar het dansen was zo mooi dus we bleven wel zitten.

Deze twee mannen gaven tussendoor een optreden en dat was gaaf
Dat vond zo goed
Hele crew van save the Queen

Nog even wat gedronken voor we naar bed gingen met Joost en Jolanda en rond een uur of twaalf waren we op de kamer mijn koffer is al ingepakt morgen vertrekken om 19;50 worden we opgepikt bij het hotel en dan is bye bye Turkije maar voor nu welterusten allemaal,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *