23-09-2017

geplaatst in: verhalen | 0

Wat vliegt de tijd,mijn vakantie is ook bijna voorbij.
Het zomerweer is over behalve vandaag en morgen,de herfst is in aantocht,alle zomerkleding kan opgeruimd worden en de winter kleren uitgestald.
De avonden zijn al wat frisser en de cv kan weer opgestookt worden.
De dagen worden korter en ik begin trek te krijgen in stampotten en lekkere bruine bonensoep.
Maar eindelijk hebben we een lijst gevonden voor onze fotopuzzel en we hebben ook aan de muur al hangen.
Ons vriendinnetje Tanja zit niet alleen in ons hart maar hangt nu ook in onze woonkamer.

โ€‹
Vandaag nog even een rondje tuin gedaan,het opgroeiend onkruid weer geruimd en het zonnetje maakt het wel goed.Even tempo maken want we gaan zo naar een verjaardagsfeestje van mijn nichtje Charmain,de tijd gaat zo snel want zij is al 20 geworden dus al een mooie jongedame.

Toen we aankwamen kreeg ik zoiets moois mijn oude geboortekaartje die mijn lieve broer uit de container heb kunnen redden toen mijn vader ging verhuizen,hij had het naar mij geappt en vandaag het ik het in ontvangst genomen dank je wel Ron en Shirley,het krijgt een mooie plekje in mijn cocacolakamer net als het cocacolashirt die ik ook kreeg,ben nog niet eens jarig.
Lekker nog genoten bij hun in de tuin,later werd het frisser iedereen kon een dekentje krijgen en het was zo gezellig.
Omdat Marco en ik ons niet echt lekker voelde zijn we bijtijds naar huis gegaan.
Gisteren is de herfst ingegaan en over bijna drie maanden zijn op het eind van het jaar 2017
Wens iedereen een fijne zondag toe.

Liefst๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹Esther๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *