24 jan een combi van…….

geplaatst in: verhalen | 0

Om 13:00 moet ik naar het groene hart ziekenhuis huis in Gouda maar ga hier bijtijds weg kan ik nog even wat eten voor ik naar mijn afspraak.Was iets later naar bed dan anders denk dat het zenuwen zijn terwijl er naar mijn linkerhand wordt gekeken wat aan gedaan kan worden was ik te vroeg wakker…….wat is te vroeg en wat is te laat als je vakantie heb snap mijzelf niet meer of je op tijd wakker moet zijn zal wat worden als ik ooit met pensioen ben🤣🤣.

Het was vijf uur heb naar redelijkheid bijna zeven uur geslapen terwijl ik van wat oudere vrienden hoor hoe ouder,hoe minder slaap je nodig heb denk dat bij mij die vlieger niet opgaat.Maar heb mij heerlijk gedoucht en het badkamerraam open gezet maar denk dat ik die straks dicht doe als ik vertrek het waait hier erg hard nog.Nu rustig ontbijten wat ga ik vandaag nemen yoghurt of een tosti waar heb ik eigenlijk zin in laten eerst een kop thee zetten eten komt daarna wel kan ik er nog rustig over nadenken

Ben even gaan shoppen wilde een nieuwe badpak,sportbroek en witte gympen voor de zomer was naar Wijtmansport gegaan schenen daar sale te hebben en ik ben geslaagd lekker morgen zwemmen in mijn nieuwe badpak zo blij ermee.

Daarna naar lunchroom go in even een lekker broodje met de ene helft filet américaine en de andere helft eiersalade en twee koppen latte macchiato niet te gelijk maar om en om daarna doorgereden naar het groene hart ziekenhuis daar mij gemeld aan de balie mocht plaats nemen het werd er best druk gelukkig heb ik alle tijd. Uiteindelijk mocht binnenkomen en werd door een chirurg in opleiding geholpen. Er werden allemaal vragen stelt en ook wanneer ik geopereerd was aan beide handen en ik kwam er achter na het terug scrollen van mijn eerdere blog dat ik had gepubliceerd en kwam er achter dat ik op 04-07-2012 geopereerd was aan de rechterhand en ik best veel pijn er aan had en daarna mijn werk kon hervatten en op 13-05-2016 aan mijn linkerhand en ik weet nog dat menig personen zeiden dat laat je toch niet doen op vrijdag de dertiende en ik vertelde ben niet zo bijgelovig het is gewoon een dag als andere dagen maar nu ik terug denk dan is het daarom misschien echt fout gegaan want nu is die acht jaar geleden maar de klachten kwamen al heel snel terug maar wie ooit geopereerd aan een carpaal tunnel syndroom weet dat het geen pretje is. Na Marco zijn overlijden ben ik toch een verwijzing bij de HA gaan vragen vandaar deze onderzoeken.Later kwam de chirurg zelf en die wilde toch een foto laten maken want hij denk dat ik daar artrose heb en het voor de zekerheid wil bekijken dus ik moest wachten op een afspraak bij radiologie.

Ik mocht meteen naar route 77 gaan en weer bij de balie gemeld en daar mocht ik naar wachtkamer U van Utrecht en toen ik daar aankwam zat de wachtkamer vol met andere die ook een foto moesten laten maken en wachten op iets duurt heel lang en na drie personen met de achternaam De Jong verwachten iedereen met mijn persoontje erbij dat iedereen in de wachtkamer De Jong heten,gelukkig dat de volgende persoon anders heette.Mevrouw was er met haar man die wilde mee naar binnen dat mocht maar de vraag van de verpleger verbaasde iedereen hoort U bij deze vrouw………ik zei een beetje luid;”het zal vreemd zijn dat ze geen stel zijn”.Iedereen lachte erom en ik voelde mij heel erg ontspannen want in deze wachtkamer zat ik in 2022 samen met Marco.Eindelijk mocht ik naar binnen en moest mijn linkerhand plat op de plaat leggen daarna wat schuin en dan rechtop en toen het klaar was vroeg mag ik een foto maken van het apparaat en na een minuut van twijfel mocht het.

Ik trok mijn jas weer en vertrok naar twijfelde even om iets ergens te eten maar bedacht ik wil liever thuis zijn en was lekker thuis tv kijken en toen om vijf over vijf ging de telefoon de chirurg had ik aan de lijn en ja er zit een begin van artrose in mijn muis en nu wachten op bericht voor therapie en mijn spalk die krijg ik per mail ik voel mij echt verdrietig hopelijk werkt het dan met die spalk dat ik mijn werk uit kan voeren maar ik wil even rust in mijn hoofd dus focus mij op de serie die ik kijk maar steeds dwaalt mijn gedachte af maak ik mij te veel zorgen om mijn hand ik ga maar naar bed dan val ik hopelijk in slaap.welterusten allemaal,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *