25 januari geen afspraak

geplaatst in: verhalen | 0

Op 19 januari heb ik een uitglijder gemaakt gelukkig was er niks gebeurd God zij dank maar ik belde gelijk de dealer op om een afspraak te maken voor mijn achterbanden want zag dat mijn profiel zo goed als weg was en toen Marco nog leefde moest het voor het einde van het jaar gebeuren maar door alle commotie is dat niet gebeurd.

Marco had het wel aan een goede vriend dat hij er een oogje op moest gaan houden maar ik ga hier niet zoveel woorden neerzetten maar toen ik dus had gebeld(ja ben wel een grote meid ook al dacht jij dat niet altijd)zou ik terug gebeld worden en aangezien het weekend was heb ik op maandag weer een poging gewaagd en ook daar bleef het telefoontje uit dus woensdag nog maar een keer de telefoon ter hand genomen en toen kreeg ik te horen je kan hem langs komen rijden dan kijken ze ter plekke wat er gedaan moet worden.Gisteren was ik wel op tijd thuis maar was ontzettend moe en dacht doe het morgen meteen en zo toen ik wakker was eerst lekker ontbeten met een warm kopje thee en rustig aan gedoucht en daarna naar de dealer.

Kwam er binnen en meldde mij dat ik kon langs zodat er naar mijn banden gekeken konden worden.Toen ik een beetje rond keek zag ik een man op de bovenste verdieping naar mij zwaaien ik dacht ken ik hem maar uit beleefdheid groette ik terug. Maar ik stond nog te wachten maar ik dacht aan die leuke vestigingsmanager Martijn en dacht dat is hij toch niet maar ik liep daar rondjes en op de bovenste verdieping liep die zelfde persoon naar de andere kant en nog een keer groette hij mij dus ik nog een keer terug gegroet en dacht is het nou wel Martijn of niet.

En nog steeds was ik aan het wachten en snakte toch wel naar een warm kop thee of iets om te drinken tot die persoon naar beneden kwam en zijn hand uitstrekte en mij begroette toen zag ik het Martijn wat leuk om jou te zien.Hij vroeg mij wil je iets drinken of heb je al wat gehad ik moest hem eerlijk bekennen nee niemand heeft mij iets aangeboden.Toen bod hij aan om voor mij iets in te schenken en ik lachte zei hem:”dus jij gaat drinken voor mij maken”,hij lachte en zei:” tuurlijk wat wil je drinken”,”geef mij maar een kopje thee”………dat deed hij en we praten over Marco en dat hij overleden is en dat ik wacht tot er iemand naar mij auto kwam kijken die staat voor de deur……..hij dacht dat de auto al binnen stond toen lachte ik en zei;”gaat een beetje moeilijk zonder sleutel die zit hier in mijn zak”.

En wat er toen gebeurde was meteen stond er iemand in de wachtkamer om de sleutel op te halen en de dame achter de receptie was na tien minuten er ook met een offerte wat het kost en mijn hoofd was even in de war hoezo nu gaat alles heel snel en voor Martijn met mij spraak was er geen tijd voor mij terwijl jullie met vijf man achter de receptie zitten te lachen en te kletsen.

En zo was het mijn auto moest daar blijven en ik kon naar huis maar hoe gaan we dat oplossen er is geen leenauto voor mij en zo kwamen ze erop om mij weg te brengen een jongeman Ian mocht mij wegbrengen maar hoe kom ik weer hier zonder auto misschien wordt ik ook weer opgehaald om naar mijn auto te komen komt dit door Martijn of hoe zit dit……..wie kan mij dit uitleggen want ik weet het nu even niet meer hoor.

Heb ook een filmpje neergezet op mijn TikTok waar een stukje van Martijn op staat waar ik mij auto in ontvangst neemt en het was fijn om hem weer even gezien te hebben leuke en vriendelijke man die Martijn maar het personeel dat was pas vriendelijk en aardig toen ze zagen dat hij netjes afscheid van mij nam sorry ik ben niet verwend maar volgens mij is een klant koning toch,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *