26 weken verder…..

geplaatst in: verhalen | 0

Wat vliegt de tijd zeg zitten nu al in week 26 en ik heb er al weer bijna 6 weken op zitten dat ik aan het werk ben en mijn schat is in week 3 overleden dan is het net 23 weken geleden geweest dat ik mijn schat de laatste knuffel gaf voor hij zijn ogen voor altijd sloot.

Het gemis probeer ik te doorbreken met de radio op onze favoriete zender Sky gelukkig kan dat in huis de volumeknop op 10 het geluid dendert door het huis maar geen woorden dringen tot mijn door maar mijn lichaam voelt de ritme en beweegt heen en weer jij zou mij een wijzende vinger geven want bij jou moet het geluid zo zacht mogelijk maar de stilte die jij achter liet is niet te verdragen en eigenlijk het geluid op de radio ook niet maar mijn gevoel wil iets horen maak niet uit wat want ik haat die stilte ik raak er gek van zonder jou jij was mijn maatje,mijn man,mijn praatmaat, mijn levenspartner ,mijn alles.

Dat liedje van Nick en Simon zit zo diep in mijn hart gerieft ik kan de woorden niet vergeten maar het sloeg wel op hoe wij ons leven leefde daarom zet ik het nog even neer.

De laatste woorden van jou waren dank je wel voor het mooie leven samen en alle herinneringen die we samen hebben beleefd zorg goed voor jezelf en het komt wel goed jij bent een sterke vrouw en mijn laatste woorden aan jou waren dank je wel dat ik zoveel van jou heb geleerd en de liefde en warmte die jij mij in al die jaren heb gegeven en toen zeiden we beide:”ik hou van jou met heel mijn hart”.

En toen was het stil heel erg stil het verdriet was echt niet te stoppen mijn hart breek in tweeën maar ik probeer mijn belofte aan jou na te komen want het is zwaar leven zonder jou maar de mensen op de Vlietland die jou missen ik zie hun verslagenheid en sommige raken emotioneel dat jij er niet meer bent. Vind het fijn om over jou te praten,fijn om te horen hoe jij mensen heb leren kennen en te horen dat jij mensen met elkaar verbond daar put ik de kracht uit de lieve woorden,de gesprekken die ik voer met menig persoon.

Zorg qua eten wel goed voor mezelf
Veel groenten eet ik de laatste tijd.
Zaterdag met Til bij buitenhuis een hapje gedaan.
En een toetje als afsluiter.

Mocht jij uit het hiernamaals naar mij kijken en horen wat mensen tegen mij zeggen dan zal jij heel trots op mezelf elk weekend zit ik trouw op ons plekje waar ik wat as heb uitgestrooid daar voel ik mij veilig maar ook heel erg verbonden met jou ons tweede thuis.Wat mis ik jou met heel mijn hart ik hou zo veel van jou Marco mijn liefste ❤️💋,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *