28 januari 2018

geplaatst in: verhalen | 0

Wekker gezet om 4 uur en gelijk onder de douche gegaan,moer nog brood maken voor onderweg want we gaan gezellig een dagje naar Polen toe.

 

 

 

Eten en drinken zijn ingepakt en om zes uur willen we vertrekken we zijn voor ons doen redelijk op tijd de deur uitgegaan kwart over zes normaal spreken we af om zes en dan wordt het onderhand acht uur.Dus we rijden al bijna een half uur en Marco houdt de snelheid er goed in😜😜
Ontbijten doen we onderweg en ons eerste bolletje met ei zit al achter de kiezen en het is nog aardig donker.

img_0188
beide zes bolletjes met ei voor onderweg

 

Marco heeft best wat moeite met hapjes eraf bijten van zijn bolletjes dus ik help mijn lieverd met stukjes eraf plukken en in zijn mond stoppen ook als hij drinken wil van zijn gazeuse haal ik het dopje eraf en reik hem dat aan.
We nemen onze eerste plaspauze en gaan om en om,want ik ben een beetje bang ben uitgevallen wil dat Marco op mij wacht als ik naar de toilet ga

 

 

We vervolgen onze weg soms als Marco wat zegt dan reageer ik er meteen op en dan moet hij zo lachen wat was er nou Marco zei waarom moet zijn medeweggebruiker ineens op mijn baan rijden en zonder nadenken antwoordt ik nou hij mag toch ook rijden waar hij wil,dan zie en hoor ik hem lachen gelukkig komen er geen tranen over zijn wangen.
Het weer is erg bewolkt af en toe komt er zonnestraaltje er door maar over het algemeen is er alleen regendruppels gevallen.

Nu we in Duitsland zijn gaan we ook gelijk tanken want het daar goedkoper dan bij ons.
We hebben doordat we in het verleden vaak naar Berlijn gingen al een tankstation waar we altijd naar toe gaan.
img_0183Dat is een weg die je binnendoor neemt niet dat wij dat willen maar het kan niet anders dus dan tanken we de tank af en dan karren we weer verder.

Op de snelweg houdt Marco de vaart er goed in af en toe maak ik er filmpje van alleen dan zie je eigenlijk alles als een flits voorbij gaan……op mijn Youtube kanaal kan je die vinden onder mijn naam Esther Klerks
Onderweg praten,eten,drinken en roken we alleen en af en toe moeten we toch een plaspauze nemen.img_0189
Nu zijn we eindelijk op weg naar Polen en ik wilde al heel vaak dit bord fotograferen alleen soms lukt het niet en nu wel hoop dat je het een beetje kan lezen

img_0199
Er staat Autobahn der Freiheit

We moeten niet lang meer voor we aankomen in Polen en als we daar zijn dan gaan we even wat sigaretten halen want tijdens de rit roken we best aardig wat weg en dan gaan we even langs het tuincentrum en naar beelden kijken want we hebben er een paar jaar geleden een mooi beeld gekocht en ze zijn niet heel erg duur.
We krijgen aardig wat trek en hebben zin in iets warm en besluiten om naar het hotel-restaucja Anke te gaan.

Ik neem thee met een smaakje en beide nemen we goulashe soep en nou daar zit mij zoveel vlees in elke hap die je neemt heb je vlees erin…….het smaakte heerlijk en voor dit alles betaalde we maar €6.00 dat is geen geld.
Ik zag achter de auto wat bloemen of zoiets en dacht daar gaan ik een foto van maken

Na twee uur maken we bereiden we ons voor op de terug reis van bijna 6 uur het zal nu wel wat drukker zijn dan vanmorgen.

We tanken op de terug weg twee keer en dan zie je wel verschillen van prijzen

Toen we vanmorgen vertrokken was het donker en nu we terug gaan wordt het ook alweer donker,we hebben trek in iets warms en besluiten.
En dan stoppen we even iets voor dat we de grens over gaan en gaan dan wat warms drinken en iets om te snoepen.

Vanaf daar rijden we regelrecht naar huis en voor de deur maak ik een foto van hoeveel kilometer we afgelegd hebben en hoe laat we aan gekomen zijn
IMG_0035
Nou snel naar binnen en samen nog een kop thee en koffie gedronken en gelijk ons bed ingegaan we zijn kapot………
2018-01-14-10-37-26.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *