28 oktober 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Die datum vergeet nooit meer en de tijd 16:00 uur toen dat telefoontje binnen kwam of we naar de praktijk van de HA konden komen ik nog steeds in mijn achterhoofd had dat Marco bloedarmoede had en nooit er over nagedacht dat mijn leven in rollercoaster te recht kwam.

We kwamen thuis aan en ik kon niet huilen maar alleen staren naar een zwart tv scherm en bij Marco kwamen de woorden uit zijn mond bel naar je leidinggevende om aan te geven dat je even tijd nodig had om de uitslag van mij een plek te geven.

Ik keek hem aan met een blik van wat moet ik doen en wat kunnen we nog doen om alles weer terug te krijgen zoals het voor de uitslag er was,mijn blikken naar Marco waren levenloos ik kon niet denken,kon geen woorden uitbrengen en mijn hoofd was leeg maar ook heel erg in de war.

Marco belde hele goede vrienden op om het slechte nieuws over te brengen en ik wilde dat hij zijn zoon hiervan op de hoogte bracht met tegenzin deed hij het en een paar uur later heb ik voor het eerst zijn zoon ontmoet 12 jaar nadat ik met Marco een relatie kreeg. Wat moet ik tegen hem zeggen en hoe moet ik hem ontvangen er ging zoveel scenario door mijn hoofd.De eerste ontmoeting verliep alleen over dat zijn vader zo ziek is en wij niet weten hoe nu verder.

Nadat zijn zoon weer huiswaarts ging hebben we veel gesproken over hoe nu verder want Marco zijn gevoel gaf aan dat het niet te lang zou duren voor hij heen zou gaan en ik dacht alleen morgen word ik wakker dan is het gewoon een slechte en nare droom en dat kunnen we er om lachen over wat ik had gedroomd maar voor we naar bed gingen was het midden in de nacht en die droom bleek alleen maar waarheid te zijn en niks doen mij wakker schudden en zeggen schat we blijven voor altijd samen.

Ik wil deze dag in alle rust door brengen en misschien heel misschien naar de plek waar we elke zomer het gelukkigst waren maar ik moet mij er toe aan kunnen zetten ik wil het heel graag maar vind het zo moeilijk om het te doen dus ik zie wel wat ik ga doen.

De herinneringen aan mijn schat zitten in mijn hoofd gegrift de lieve woorden,mijn koosnaam,de vakanties,onze favoriete plek,zijn opmerkingen en zijn stalende ogen. Wil je bedanken voor onze mooie tijd schat ik mis je ontzettend maar ik weet dat je ook heel trots maak met het leven dat ik nu aan leiden ben,

Je kleuter Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *