29 mei 2021

geplaatst in: verhalen | 1

Je begrijp natuurlijk allang waar deze dame vandaag geweest is lekker naakt creëren want wie heeft er geen vitamine D nodig. Maar wat gaan we eten want Abram onze visboer is er even niet,dan maar naar de concurrent in het dorp,want Marco wil toch een lekkerbek op zijn brood.

Was al vroeg de deur uit gegaan om boodschappen te doen moest bollen hebben en had wat salades voor een toastje en genoeg te drinken had bij de Aldi een mooi koffertje gekocht met borden en bestek super handig.

Rond tien uur ongeveer gingen we uit huis weg en afgesproken met Tilly mocht ze willen komen wij haar wel helpen met tillen had al geroepen:”ik ga haar helpen“.

Om op het veld van de Vlietlanden te komen moesten door een spoor van modderplassen baggeren ik deed mijn schoenen uit om er door heen te lopen de bolderkar op ons stekkie gezet en gelijk het water in om mijn voeten af te spoelen. Kleed uitgevouwen en liggen maar het was nog wat bewolkt maar daar storen wij ons niet aan. Er waren aardig wat bekende,maar helemaal niet druk,toen ik Tilly op ging halen had ik slippers aangetrokken maar het was al minder drassig dan wij aankwamen.

Zie Marco genieten van het zonnetje hij moet even bijkomen🤣🤣🤣nadat hij Tilly en mijn voeten heeft behandeld heerlijk mij man die verzorgt mijn voeten altijd want heb altijd last van heel veel eelt,nu zijn ze weer heerlijk zacht dank je wel schat😘

Voor het eerst in jaren hebben wij zonnebrandolie gekocht en ook gebruikt waren een tijd geleden bij de AH in de aanbieding.

Tilly smeerde zich in met Devoted Fortune is een zonnecrème met bruin smeersel erin.

Maar we hebben allebei een maaltijdsalade met tonijn als avondeten gegeten ook weer uit de aanbieding uit mijn bonusbox maar we genieten nog na het begint ook al aardig rustig te worden,niet dat het superdruk was.

Het veld ligt bezaaid met allemaal Margrieten probeer er een foto van te maken op de achtergrond klinkt de klokken van de kerk het is precies vier minuten over zes.

Nog een foto van het water want daar wordt ik zo vrolijk van.

Aan de kanten is het nog wel vochtig maar toen ik die gele bloempjes ging fotograferen sopte ik daar helemaal nee ik had daar niet zitten plassen maar het was zeiknat daar.

Morgen weer een mooie dag dus we zullen ons weer hier bevinden.

Fijn weekend🌅

Liefst Esther😘

  1. Maand mei | Esther'sdairy

    […] Dit is een plek waar je je batterij op kan laten lekker relaxen en heel veel ontspanning en niet te vergeten met menig bekend heerlijk naakt recreëren. Dat kan je allemaal lezen in mijn blog:29 mei 2021. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *