34 jaar in dienst

geplaatst in: verhalen | 0

Terugblikkend op mijn dienstjaren bij Albert Heijn dan gaan we echt ver terug in de tijd.

04-02-1986:

Op deze datum werd mijn contract getekend bij de Dhr,Biesterveld toen werkte ik bij de AH op de Haarlemmerdijk 1 in het centrum met een moeilijk start om bij deze gemeenschap te komen heeft het denk ik een half jaar tot een jaar geduurd dat ik door de klanten(Jordanezen) geaccepteerd werd en toen konden mijn dagen niet meer kapot.

Super leuke collega’s had ik daar sorry Arien een uit de oude doos.We werkte vaak achter elkaar en we hadden een lol achter de kassa en de tijd vloog ook zo voorbij.Deze kon ik mij niet echt herinneringen maar doe kreeg ik doorgestuurd van mijn oud collega Arien die trouwens naast mij zat.

1987 100 jarige jubileum van AH

Het honderd jarige jubileum wordt groots gevierd elke medewerker krijgt een boek met kunstwerken en daaruit mag je een keuze maken, drie keuze moet je opgeven en de volgorde welk kunstwerk je het liefst wil hebben.Dit is mijn gekozen kunstwerk de lijst van het schilderij is in de tussentijd kapot gegaan maar heb beide nog altijd in mijn bezit. Op de Haarlemmerdijk werkte bij de kassa,vleeswaren en tijdschriften. Ook werd gevierd voor alle medewerkers van AH in de jaarbeurs in Utrecht met bussen er heen en dan zo dronken zijn en niet meer weten in welke bus we zaten.

1990:AH Osdorpplein 469:

Hier werk tot heden nog steeds drie verbouwingen meegemaakt en zoveel Sms voorbij zien komen,net zoals Asms en een heleboel collega’s,sommige zijn overgeplaatst,met pensioen gegaan of andere hadden hun studie afgerond en zijn elders gaan werken,een klein groepje is er nog over.

Hier heb ik ook leuke dingen meegemaakt een wedstrijd van de deli/en brood waarvan ik de uitverkoren was om de reis te maken naar Rome met een andere collega.

Ook werden op een gegeven moment door Dhr Hesp spelletjes avonden georganiseerd om meer samenwerking met elkaar op te bouwen wat vliegt de tijd en wat mis ik al mijn oude collega’s uit die tijd,gelukkig hebben we een reünie gehad op 13 oktober 2018 en we hebben misschien een volgende reünie in het verschiet.Sonja en Nanny die twee hebben het georganiseerd in Zaandam was super leuk om oude collega’s weer terug te zien.

Maar vandaag 4 februari 2020 dus 34 jaar in dienst van AH nog super blij met mijn werkgever❤️❤️

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *