36 jaar bij Appie

geplaatst in: verhalen | 0

Wat vliegt de tijd,nog vier jaar dan ben ik 40 jaar in dienst en dan te bedenken dat ik op mijn achttiende jaar dacht ga een paar jaar werken en dan wat anders doen.

Dat is er eigenlijk nooit van gekomen had of ik moet zeggen heb het echt naar mijn zin. Altijd hele leuke en gezellige collega’s om mij heen gehad sommige daar werk ik nog steeds mee andere heb ik als vrienden op mijn Facebook staan.

De tijd van vroeger is toch veel en veel leuker en altijd supergezellig dat komt nooit meer terug de grappen en grollen dat maakte het werk zo veel leuker. Je merkt dat er veel minder collegialiteit onderling is vroeger was ging je pas weg als je uitgesproken was met je collega’s omdat het te gezellig was.

Spelletjes avonden werden er gehouden en een vergadering die we wel eens kregen liep altijd uit dat was een tijd om nooit te vergeten.

Kreeg afgelopen weekend van een collega wat krantenknipsels opgestuurd via telegram(bijna net als whattsapp) en dacht tjonge die dateert van 17 april 1996 toen de AH net geopend werd met als supermarkt manager Aad Witteman en onze administratie medewerkster Ellen Heemskerk.

Maar ik ben dus 36 jaar in dienst en je kan je oudste collega’s nog maar op één hand tellen hopelijk ga ik het nog heel lang volhouden,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *