6 mei 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Maar vandaag werd het een mooie warme dag dus we hadden afgesproken met Maja om naar de Vlietland te gaan en rond de klok van half twaalf lagen we helemaal uitgestald op het veld moesten wel een groot dekzeil neer leggen omdat het gras wat vochtig was.

Maja kwam rond twaalf uur aan en we hadden gelijk wat eten gemaakt en wat aten wij heerlijk uitsmijters ik maakte het klaar het zonnetje brandde heerlijk op ons huidje.

Omdat het warm was wilde we wat afkoelen en toen we het water in stapte was het zo koud dat je voeten er van pijn deden dan maar een plasje op het veld doen,want de toiletten zijn te smerig om het daar te doen. Gelukkig warmde de zon onze voetjes weet heel snel.

Maja had ook als verrassing kruimelvlaai mee genomen die we met koffie gesmuld hebben omdat we elkaar geregeld zien weet zij dat mijn schat daar altijd slagroom op doet en omdat de koffie te heet is hebben we ons eigen gemaakt onderzetters mee.

Ons filmproducent Jan kwam ook langs en hij kan heerlijk masseren en dat had ik wel even nodig dus en dat deed hij maar al te graag alles is weer eruit gemasseerd dank je wel Jan 😘.

Gelukkig kwam er een licht briesje opzetten waardoor we niet meer in het koude water moesten. Maja zou Sjaak even wandelen,maar ik bood aan zal ik het doen vind het zo leuk want dan zie ik ook meer van het recreatiegebied.

Toen we terug kwamen ging Sjaak uitgeput in de schaduw liggen niet dat hij vervelend is en aandacht vraag maar een wandeling is toch heerlijk op zijn tijd.

De tijd loopt wel door onderhand zijn we bij het avondeten beland en wat staat er op het menu tartaartjes met Wilde Wietse salade die Marco weer vermengd met ijsbergsla en rucola en een gekookt ei.

Ja je ziet het goed we hebben een gast erbij Willem at met ons mee en Maja ging de tartaar bakken.

Sjaak wilde even kijken wat vrouwtje deed gelukkig zit hij aangelijnd en kan dan niet te dicht bij het kookstelletje komen.

Rond acht uur waren we voldaan en na de laatste koffie en laatste punt kruimelvlaai gingen we alles inpakken en op het bankje namen we ons laatste sigaretje om de dag af te sluiten.

Op de parkeerplaats namen we afscheid en rond tien uur waren we thuis alle spullen afgewassen en de koelelementen in de vriezer gedaan.

We hadden een serie opgenomen van het jaar van Pim Fortuyn en daar zag ik dat het alweer twintig jaar geleden was dat Volkert onze Pim op het mediapark heeft vermoord. Het was voor iedereen een grote schok om dat te horen want we weet hoe Nederland er nu uit had gezien als hij minister-president was geworden. Pim Fortuyn leeft nog steeds in vele hun harten.

Ik heb er wel aan gedacht en het late nieuws hadden er nog over dat mensen die op hem hadden gestemd bij zijn standbeelden bloemen en kaarsjes ging branden,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *