8 jaar samen❤️💋

geplaatst in: verhalen | 2

Lieve Marco,

Laatst hadden we het over hoe het begon,ik was een vrouw wel heel zelfstandig maar had alles onder controle.

Maar ik begin bij het begin:

Ik moest veel moeite doen om met mijn geld rond te komen en alles wat er binnen kwam ging vaak al de rekeningen en daar had ik iets op gevonden mijn toeslagen en kinderbijslag werd in de nacht overgemaakt en dan had ik mijn wekker gezet op de dagen dat het binnen moest komen en zo maakte ik het over in de nacht naar mijn spaarrekening zodat ik kon betalen op mijn eigen manier. Marco dacht altijd wat gaat zij nu doen midden in de nacht en ging mij volgen naar beneden en toen heb ik het hem uitgelegd. Marco die heeft mij geleerd hoe ik het allemaal kon doen en hij hielp mij met alles te regelen en hoe ik alles het beste kon aanpakken en ik ben zo blij ermee want nu zie ik echt hoe ik door de jaren beter met mijn financiën om moet gaan.

Ook had Marco mij geleerd als je iets niet weet dan kan je het beter vragen ipv zeggen ja is goed en zo leer ik steeds meer dingen erbij.

Elk jaar is een mooi jaar voor mij geweest door jou mijn lieve schat. In december gingen we de eerste jaren altijd naar Berlijn om daar de kerst en oud en nieuw te vieren bij jou neef Carsten.

Afgelopen jaar heb je mij met mijn verjaardag zo verrast om naar Bali te gaan en onze eigen herinneringen te maken rennen door de rijstvelden,rijden op een olifant de dingen dat ik met mij moeder heb gedaan ik hou zoveel van jou.

En afgelopen jaar samen naar Gambia geweest en een super vakantie gehad Lieve schat ik zou niet weten wat ik zonder jou moet jij geeft mij leven veel geluk en kleur ❤️❤️❤️❤️ love you for ever💋💋💋💋

8 jaar van oneindig

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *