9 mei zwembad en darts

geplaatst in: verhalen | 0

Vanmorgen werd ik om half acht wakker heerlijk op mijn terras een peukje gerookt daarna gedoucht en aangekleed en voor het eerst een kop koffie gezet zonnetje staat al aan de hemel te schitteren.

Koffie of thee kun je zetten

De andere waren ook al wakker en lekker naar de ontbijtzaal elke dag allemaal lekkere dingen om te eten genomen.

Mijn ontbijt

Na twee dagen zoveel eten te zien ga je toch wel wat minder ontbijten dus we zouden bij het zwembad liggen elke dag iets anders onder nemen en het was wel zonnig maar met veel wolken in de lift รฉรฉn etage lager zie ik staan wat er op de onderste foto staan is dat het jaar dat zij dit hotel gebouwd hebben of de liften geplaatst.

De lift

Buiten kon je net als in de sauna je voetjes in een bak doen met dr fish maar voor die prijs sla ik toch wel een paar keer over.

Dr Fish is gewoon een euro per minuut.

Bij het zwembad vraagt Dennis wanneer er gedart worden dat vind Tinus altijd leuk en wij vrouwen bleven bij het zwembad liggen maar toen kwamen ze nog wat mensen te kort dus we deden toch mee nog nooit gedaan.

Er deden acht mensen mee was wel heel leuk hoor.

En voor je het weet ben je al aan de lunch toe maar veel drinken maakt ook veel naar de wc gaan maar ze maken wel leuke en mooie decoraties op de tafels in de toiletruimte.

Mijn lunch een keer wat anders staat altijd drie verschillende soep dit keer ga ik voor de soep hieronder.๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Wortelsoep met stokbrood

Met Bulgar rijst lamssate spinazie wat patat met mayo(wat is die lekker zeg)kippenpootjes en rundertong (voor het eerst dat ik het heb gegeten)

Daarna werd er accommodatie voor de kinderen klaar gezet eerst mocht tussen de stoelpoten een bal schieten in een doel daarna werden de kramen gevuld met allemaal lekker en het plein versierd.

Kramen voor accommodatie
Beren met ballonnen achter zich
Ijsjes met zuurstokken
Verschillende soorten
Macarons
Dieren maken van ballonnen

Kleuter ging ook wat halen ben tenslotte ook op vakantie en het werd uitgedeeld.

De hele dag rijden meiden en jongens op skeelers om in te bedienen en het gaat er rap aan toe nog geen een zien vallen met een vol dienblad.

Op een gegeven moment werd het wat frisser handdoeken ingeleverd en naar kamer ons opgefrist voor het diner de tijden zijn echt heel ruim.

Je kan bijna 24/7 eten.
Lamskotelet met snijbonen en een champignon met kaas gevuld en okra en aardappelpartjes
Tiramisu
Kat die bedeeld

Na het avond eten zijn we weer een show gaan kijken hartstikke leuk dit keer heet kijk hieronder๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Nog op het zwemplein gezeten waar een band speelt maar ik neem pas een foto als ik de band leuk vind en moest even van Tineke haar knuffelaapje een foto maken kijk hieronder๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡.

Davina is ook in Turkije

Rond half twaalf lag ik erin dus ik zeg welterusten iedereen morgen weer een mooie en frisse start,

Liefst Esther ๐Ÿ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *