Eindelijk me auto gewassen

geplaatst in: verhalen | 0

Vorige week regende het maar vandaag dacht ik moet het echt gaan doen hoor want over twee weken moet ik naar de garage voor onderhoud en kan ik toch niet aan komen met een auto met vogel stront dus ik had eerst mijn vis gehaald en daarna naar de wasstraat op het industrieterrein.

Het was er rustig heb een klein stuk gefilmd en daarna lekker de auto twee keer gespoten met water en wat spul wat erin zit want sommige dingen waren wel hardnekkig daarom twee gedaan daarna met de borstel erover heen en toen kwam ik er achter dat mijn raam op een kier stond echt handig Esther binnen veel dingen nat maar niet over na gedacht eigenlijk raam nu dicht gedaan en verder gegaan.

Toen na het wassen en borstelen een spul erop gespoten dat je auto weer laat glimmen en ik moet zeggen in de zon glimp het wel maar hoe lang houden de vogels hun stront in hun reet en gooien ze het ergens anders neer dan op mijn auto.

Heb het nog nagedroogd en toen naar huis daar nog even mijn auto gestofzuigd en nu is het weer voor maanden perfect zou Marco gezegd hebben even een lekker geurtje erin gespoten en mijn ramen open gelaten zodat mijn stoel kan gaan drogen en ik ben klaar voor vandaag met mijn auto in ieder geval.

https://vm.tiktok.com/ZIJWRjW6L/

Lekker van het weekend genieten morgen krijg ik hoog bezoek dus mijn huis moet aan kant zijn 🤣🤣🤣🤣als ze het goed vinden zal ik er een blog over schrijven maar wens jullie een fijne werkweek toe,

Liefst Esther 😘