Viskraam AM de Graaf 3

geplaatst in: verhalen | 0

Ik kwam er aan gelopen en daar staan de drie mannen die zo vroeg bij de kraam hangen,praten of wat ze doen na hun bestelling ik begroette iedereen met Goedemorgen,mensen en ik liep te kijken wat ik nog voor lekkers zag.

Mijn standaard bestelling genomen alleen nu twee zakjes met visfriet want ik ben uit logeren kan ik hier in Maarssen lekker genieten van mijn vis heb best veel eten nu bij nog vijf kippenborsten,ja kippen hebben borsten 🤣🤣🤣en nog een stuk gebakken makreel dus ik kom niet om van de honger.

Maar ik vertelde dat ik gevallen was en dat ik tegenwoordig filmpjes van mijn werk op TikTok zet met wat mijn werk inhoud. En toen heb ik hun vitrine gefilmd en een foto genomen van hun viswagen en nu weet ik dat Rick de neef is van de wat oudere dame weet haar naam niet en het meisje een bijzondere maar gezellige meid die het team versterkt echt dat is zo mooi als je lang met elkaar werkt dan is een half woord genoeg.

En je voelt je echt dat je als klant behandeld wordt heb ik bij Abram ook altijd gehad en dan weet je ook wat je klanten lekker vinden en dan weet je ook bij sommige meer te verkopen dan normaal heb ik ook ben best klantvriendelijk op zijn tijd dat zeg ik zelf hoor niemand hoeft uit zijn vel te springen.

Ja,Abram je bent een leuke en gezellige klant kwijt en de viskraam de graaf weer rijker niet dat ik echt iets speciaal koop maar ik breng hopelijk wat gezelligheid mee dat is tegenwoordig onbetaalbaar zie je niet veel.

De eerste zak was al op voor ik weer naar mijn logeer adres ga maar mensen wens jullie een fijn weekend en de mensen van de graaff een goede en veilige terugreis,

Liefst Esther 😘