Aardbei bavarois

geplaatst in: verhalen | 1

Eten,eten en nog eens allemaal lekkere lekkernijen toon ik in mijn blog. Het maak mij niet uit welke supermarkt ik binnen wandel de ene keer is het de Aldi, Jumbo of de Albert Heijn. Na mijn onderzoek voor borstkanker was ik dichter bij de Jumbo in de buurt en Marco wilde iets bij de koffie.

Daar haalde ik mijn boodschappen die dag en daar hebben ze kies&mix twee voor €5,00. Ik had vier tompoezen en twee punten aardbei bavarois. En daar wilde even laten weten hoe verrukkelijk ik het vond.

Terwijl er al een toefje slagroom erop zit vroeg Marco mij:”wil je er nog slagroom op”. Tuurlijk weigerde ik dat nergens gaat erbij mij extra slagroom erop,alles eet ik op zoals het eruit ziet.

Ik hoop niet dat er bij iemand zit te kwijlen van mij lekker gebakje want ik heb echt genoten er van hij was zo lekker. De aardbeien waren goed te proeven niet heel overheersten maar wel aanwezig. Marco vond dat ik het verdiende na het onderzoek want toen ik meldde dat ik klaar was en nu boodschappen ging doen zei hij:”neem maar een lekker gebakje mee wat jij lekker vind”. En bij binnenkomst kon iedereen een gele roomsoesje nemen ivm 100 jaar bestaan van jumbo en natuurlijk heb daar eentje van genomen

Gefeliciteerd Jumbo met jullie 100 jarige jubileum en dank voor het roomsoesje,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *