Abram flikt het weer

geplaatst in: verhalen | 0

Vorige week ging ik onze lekkerbekken halen kreeg ik te horen dat meneer een weekje vrij heeft genomen dus het wordt zaterdag denken wat we nu weer gaan eten.

En dat het nieuwe meisje toch niet blijft werken en dat verbaasd mij steeds meer dat de jeugd niet meer kunnen hoofdrekenen alles wordt op hun mobiel gedaan wel allemaal makkelijk zo’n calculator erop, maar wel zonde vooral als je bij een eenmanszaak wilt gaan werken. Dus Abram heeft besloten om alleen verder te gaan dan is even wat langer wachten maar dat heb ik er wel voor over.

Maar nu hij er niet is zal ik mijn kibbeling wel missen dan maar een ontbijtje bij elkaar scharrelen wat ga ik dan manlief voorschotelen morgenochtend maar uitgebreid boodschappen doen,manlief wilt nog even blijven liggen

Heb wel alvast lekkere dingen gehaald voor hem en mij .

Met avond eten heb ik nog van iglo kombino’s die zullen we met patatjes eten want die zijn niet zo groot als de lekkerbekken van Abram en andere lekkerbekken wilt Marco niet meer proberen. Wil onze vriezer leegmaken en dan weer winterklaar maken dus helemaal schoonmaken doet dat altijd twee in het jaar voor de zomer en voor winter.

Heb al de meeste grote koelelementen er al uitgehaald en alle gevulde flessen ontdooid en schoongespoeld(deze gebruiken ook als koelelementen om in de koeltas met eten te zetten in de zomer).

Heb de laatste keer nog shoarma vlees gehaald en kebab vlees en patat heb ik standaard in de vriezer liggen en nog een flammkuchen en twee pizza en een heleboel cornets ijs maar die eten we zowel in de zomer en winter.

Voor deze zaterdag hoef ik mij geen zorgen te maken dat we om komen van de honger eten genoeg in huis.

Maar wel eerst boodschappen doen zondag gaan Dennis en Marco samen op pad en Tineke en ik gaan er ook een gezellige dag van maken.

Fijne dag gewenst,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *