Afgebakend

geplaatst in: verhalen | 1

Het is volgens mij weer tijd dat de processierups verschijnt en een aantal bomen hebben ook weer linten om de stam.

Maar voor we op het veld aankwamen en ons bloot konden begeven moest eerst door een modderbad,Marco liep erom heen en ik de schoenen uit en erdoor. Kijk maar hoe mijn voeten eruit zien straks thuis onder de douche,water is mij te koud en er staat een windje nee ik heb er geen gelaten不不不.

Maar wij hebben net geluncht heerlijk onze lekkerbekken van onze Abram van Diermen nog steeds de lekkerste vis die ik ooit gegeten heb.

Marco vind het nog fris dus hij zit nog aangekleed naast mij ik ben geen koukleum.

Zijn bordje is ook al leeg ze waren weer fantastisch heerlijk gesmuld dankzij Abram. Even de beentjes in de lucht vorige keer het liedje van de Jumbo van links en van rechts en nu de voeten in de lucht.

Is nog erg bewolkt we gokken erop dat het beter gaat worden.Ik geef mijn ogen even wat rust of ik bedoel even wat slapen was veelte te vroeg wakker.

Er zo als vaak niet veel mensen en even uit verveling fotos maken hier komen ze dan.

Een meeuw die hoop dat we hem voeren doen we niet want anders worden ze te brutaal.

Onze benen in beeld heerlijk Marco vijlt ze altijd voor mij wordt aardig in de watten gelegd door mijn schat.

Even lachen in de camera.

En het is weer tijd voor een broodje. Koolhydraatarm bolletje met biefstuk worst. Ben tegenwoordig verschillende vleeswaren aan het proberen dan het standaard wat ik normaal eet,cervelaatworst,leverpastei,ham of zoet beleg. Je bent nooit te oud om je etensgewoonten te veranderen.

Het begon een beetje te spetteren dus de zon kwam ook niet meer terug dus we gingen opruimen en richting huis onderweg wilde ik toch even naar de Aldi om wat koolhydraatarm brood in te slaan. Heb verschillende geproefd maar voor mij zijn daar de broden het lekkerst en goed van structuur met zaadjes en mijn bollen haal ik weer bij de Jumbo.Maak geen reclame maar is mijn mening en dan vries ik ze in en voor elke dag twee sneetjes die ik bevroren smeer en in de koelkast laat ontdooien en dan blijven ze super vers. Geleerd van een verkoopster van het stoepje waar ik voorheen mijn brood haalde maar werd mij te prijzig.

Maar als ik eenmaal daar binnen ben kom je altijd met teveel naar buiten. Marco ondertussen een bui gehad en gelukkig was het weer droog dat ik naar de auto liep lekker thuis een kop thee en koffie en straks nog een broodje eten.

Fijn weekend.

Liefst Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *