Afsluiting logeerpartij

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag zat ik in de tuin en mijn lieve loges lagen nog op één oor en dan ga je toch denken die zijn de laatste uren die wij samen doorbrengen en dan hoor je wat gestommel op de trap dan weet één van de twee komt naar beneden het is Marie,Robin ligt nog in bed samen in de tuin zitten een kop thee tot onze beschikking maar waar ik plaats had genomen was nog geen zon dus Marie ging dichter bij de waterkant zitten in het zonnetje.

Niet lang daarna verscheen ook Robin beneden en toen ging Marie ontbijt maken voor hun beide en hebben we de hele dag in de tuin doorgebracht af en toe naar binnen om wat af te koelen van de hitte hier was het echt super weer hoor ik geniet echt van de rust zelfs Marie kon af en toe haar oogjes dicht doen.

Rond een uurtje of zes besloten we nog een etentje te doen afsluiting van onze mini vakantie dat deden we in Amsterdam bij the foodmarket te doen Marie reserveerde om half negen dus eerst haar koffer thuis gebracht en om acht uur reden we weg Robin wou nog even langs die portiek waar een explosie was geweest en daarna in de garage de auto geparkeerd en met de roltrap naar boven gegaan.

We kregen een lange tafel voor drie man was echt relaxt alle ruimte en we haalde eerst drinken daarna zijn we ons bord gaan vullen.

Vlees met ook wat groenten

Het was er wel heel druk voor de tijd dat we er waren maar nog gezellig eten en kletsen niet normaal hè heb bijna drie volle dagen samen doorgebracht zit je tijdens het eten nog te kletsen maar gezelligheid,kent geen tijd.Op naar het volgende bord.

Vis en vlees wat een combinatie hè

Ik wilde iets anders een garnalenspies, gamba en een rib-eye en wat denk zegt Robin;”Dat lijkt wel een verbrande vlieg”,over mijn Gamba nou het lijkt wel op grote sprinkhaan als je goed kijkt…..hier beter in beeld👇👇👇👇.

Nu even een rustpauze ingelast we hebben geen haast toch nog een plekje voor een toetje zal ik nog wel hebben toch.

Ik lijkt echt wel uitgehongerd zeg met zoveel op mijn bord maar rond tien zijn we richting Marie’s huis gegaan en ik ben rustig naar mijn huis gereden en dacht nog een blog schrijven en dan mijn bed in is toch wel even half twaalf wat vliegt de tijd maar ik ga lekker slapen.

Lieve Marie en Robin dank jullie wel voor de gezelligheid en het samen zijn hopelijk is dit niet de laatste keer maar één van de vele logeerpartijen bij mij thuis ik hou van jullie en heel veel big bossies (geen Bosnië)vertaal kussen😜😜😜,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *