Afspraak Bealde

geplaatst in: verhalen | 2

Marco wilde toch weten hoe en waar hij opgebaard wordt iedereen zal het een gek idee vinden maar het is zo als hij dat wilt dus we hadden op 1 december een afspraak ook om de offerte te tekenen dus rond twee uur waren we op de parkeerplaats en dan is het een klein stukje lopen.

Ze hebben drie familiekamers: Oliva,Dandelion en Ammophila die je met een sleutel kan openen en dan heb je een ontmoetingsruimte maar daar willen we geen gebruik van maken en we willen twee dagen condoleance van een uurtje en de rouwdienst wordt in Alpen aan de Rijn gedaan en dat hebben we voor een klein besloten groep allemaal mensen die mij aan het hart liggen en daarna gaan we zoals ik eerder gemeld heb dat het cafe/restaurant van Martin en Carla doen.

Maar we gingen in de familiekamer Ammophila plaats nemen en bespraken nog de laatste dingetjes en toen heb ik overal foto’s van genomen het idee dat Marco daar straks ligt maakte dat er helemaal kippenvel ervan kreeg maar het was op een geven moment toch wel een heel apart gevoel dit te delen met degene die daar straks ligt en waar je straks van afscheid neemt.

We moesten via de hoofdingang naar binnen en achter in de zaal stond Wim ons al op te wachten elkaar de hand geschud en via een schuifdeur kwamen we in de ruimte.

Een zittafel met achterop een keukentje

Wim ging de papieren ophalen en ik liep door de ruimte heen het zag er zo rustgevend uit.

De baar waar zijn kist komt te staan.
Van de andere kant genomen.
Een zit ruimte om vandaar uit op de baar kijkend.

We waren er beide tevreden over en met de getekende offerte zijn we nog even naar het tuincentrum gereden want dit was net op de dag dat we onze kerstboom bezorgd zouden krijgen en de piek was kapot dus we wilde een nieuwe hebben.

De deur achter ons dicht getrokken.

Met een nieuwe piek wachtend op onze kerstboom die dag.

Ik begrijp dat men denkt het is nog niet zover en jullie zijn hier al mee bezig maar op het moment dat dit op mijn blog verschijnt is Marco zijn conditie al ver achteruit gegaan.Het vocht zit niet alleen in zijn buik maar ook in zijn voeten en hij moet nu ook eerst bijkomen van het traplopen en het praten wordt al vermoeiender en zijn kunstgebit wordt ook te zwaar.

Ik ben een tijd terug een andere blog begonnen daar kunnen jullie mij ook op volgen die heet motherdairy.blog.

Voor nu even een update van mijn schat.

Esther πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜”

2 reacties

  1. Danielle

    Jeetje, dat is best gek om zelf te zien denk ik, maar aan de andere kant ook weer heel mooi, voor jullie allebei. Kus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *