Afspraak gehoortest

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb op woensdag een afspraak met specsavers in Woerden voor een gehoortest om 14:15 heb al gevraagd om een half uur eerder te beginnen en half uur eerder weg te kunnen want anders red ik het niet qua tijd. Want naar huis rijden duurt al een uur en als ik half één weg ga dan ben ik in Woerden waarschijnlijk om kwart voor twee.

Ik reed om kwart over twaalf weg en ik was rond één uur in Bodegraven ik dacht hoezo ben ik nu sneller al thuis dan heb ik ruim vijf kwartier om naar Woerden te rijden dus keerde maar eerst thuis aan want ik werd een pakket bezorgd en had tegen het transport bedrijf gezegd zet het maar in tuin achter het hek dan kom ik het vanzelf tegen dus dat bracht ik binnen maar liet Bessie even zien hoe het er lag.

Had nog tijd dus heb hem een beetje in elkaar gezet wat ging dat snel zeg kwam in het eerste gedeelte geen schroef aan te pas.

Marie noemt mij Bob de bouwer want zij vind het knap dat ik het allemaal kan zonder hulp van een man(van Marco had ik sowieso geen hulp gewild,sorry schat).Nu snel naar Woerden had de pech dat er twee bruggen open gingen zat bij de ene brug bijna tegen een ander aan die gaf eerst gas en daarna plomp op de rem echt een tuthola.Maar de Specsavers in Woerden is zo mooi verbouwd en ik werd om 14:15 precies naar binnen geroepen eerst de algemene vragen over hoe gaat het met u gehoorapparaat die u nu heeft en of ik er problemen mee heb gehad.

Daarna ging ze met een apparaat in mijn oren kijken en zei haar:”ik blog dus neem overal foto’s van hoor”,daT was goed zolang zij er maar niet op stond.

Er werd gehoortest afgenomen en daar blijk wel uit dat mijn gehoor slechter is geworden.Vooral mijn linker die is eigenlijk zo slecht geworden dat ik de woorden niet goed herhaalde en op de uitdraai zie je het ook wel maar ik wacht het af ik heb een vervolg afspraak op 28 augustus dan heb zij het met die andere Auditien besproken en heb wel aangegeven dat ik oplaadbare gehoorapparaten wil want ik ben wel even van slag had mijn Bessie gebeld moest het even kwijt krijg ik nou zoveel voor mijn kiezen dit jaar ben echt bedroefd ik lach wel maar mijn hart is zo verdrietig van al het k#T nieuws wat ik dit jaar krijg.

Als ik aan het schrijven ben lopen de tranen over mijn wangen weet het even niet meer wat krijg ik nog meer te verduren ik ga mijn bak afmaken de deksel moet er nog op dan kan het de tuin in en gevuld worden met mijn tuinspullen dat kan ik dan wel weer dingen in elkaar zetten.

Heb al twee liggen stoelen erin en mijn opklaptafel.Ben trots met wat ik allemaal zelf kan verrichten soms heb ik iemand er voor nodig en dat geeft allemaal niet vind ik. Denk dat de zomer echt afgelopen is of ik moet mij lelijk vergissen want anders ga ik nog lekker in mijn tuin liggen of op mijn favoriete strandje.

Fijn weekend gewenst,liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *