Afspraak kapper

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb een afspraak gemaakt met Trendline kapper in Bodegraven hier ben ik al vaker geweest mijn laatste knipbeurt was zes weken geleden.

Nu wil ik het nog korter want ga bijna op vakantie Turkije here I come op 4 mei om 12:00 staat mijn afspraak weet even niet wie mij gaat knippen maar dat maakt mij niks uit.Drie dagen maar twee nachten Marie en Robin hier gehad en nu mis ik hun heel erg maar superleuk gehad heerlijk in de tuin gerelaxt de laatste dagen voor mijn vakantie.

Straks zullen jullie mijn nieuwe kapsel hier wel zien.

Daarna was even gaan wandelen en ondertussen zocht ik een log maar vond hem niet dus ik heb een ☹️smiley gekregen misschien ga ik er morgen nog heen want ik zag op de site dat het er echt moet zijn ga mijn best doen dan blog ik er wel over.

De kapster die mij zes weken geleden had geknipt vertelde dat mijn haar op standje 2 wordt geschoren nu heb ik bovenop het veel korter laten knippen en ben heel tevreden ermee……straks lekker voor in Turkije mijn korte kop heb er heel veel zin in maar ben ook heel nerveus hoor eerste keer zonder Marco op vakantie maar gelukkig zijn Dennis en Tineke er wel bij.

Nog twee dagen dan vertrek ik maar dat vertel ik in een andere blog,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *