Afspraak met de Arbodienst 1

geplaatst in: verhalen | 0

Dit keer heb ik de afspraak best vroeg staan op 17 augustus dan moet ik er om elf zijn gelukkig weet ik dat de rit niet heel lang is maar rond kwart over tien moet ik wel van mijn werk vertrekken want dan hoop ik dat de spits afgelopen is.Kwart over tien van afdeling en even mijn lunch gegeten half reed ik weg rond tien voor elf had ik mijn auto geparkeerd meteen met de lift naar de derde etage gegaan.

Had ik mij gemeld en moest even snel naar de toilet en toen ik terug kwam zat er een stel in de wachtruimte meneer moest ook naar de toilet maar dacht zie alleen dames staan en hij vroeg:”hebben ze ook een toilet voor heren”,ik antwoordde;”dit is heren en dames”.

Toen hij plaats nam vroeg hij aan mij:”hebben ze ook koffie hier”,ik dacht staat er op mijn voorhoofd ik ben een allesweter maar antwoordde vriendelijk:”daar in de hoek is een koffiecorner”.Tja,kom hier voor de tweede keer dus ik zag het vorige keer dat mensen daar koffie of thee vandaan haalde.

Meneer werkt bij de C&A waarom vertel ik dit omdat meneer vroeg voor welk bedrijf ik werkte en antwoordde;”Bij de Albert Heijn en hij mij vertelde hij bij C&A waarschijnlijk zat hij verlegen om een praatje en ik dacht alleen waarom praat je niet met je vrouw waarom val je mij lastig maar als ik mevrouw bekeek begreep ik het wel zij was een stuk chagrijn misschien was zij zo omdat zij hem daar moest brengen.

Ik mocht binnen komen en na een uurtje stond ik weer buiten met schaamrood op de wangen spreekuur was ver uitgelopen en de volgende cliënt stond met een smile mij aan te staren gesprek was goed verlopen en we hebben goede afspraken gemaakt heel tevreden ben ik huiswaarts gegaan. Vrijdag laatste dag dan gaan we op vakantie een korte weliswaar maar wel een super spannende kan ik zeggen.

Even wat drinken gehaald voor onderweg.

Mensen ik ga lekker straks van mijn weekend genieten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *